Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El dissabte 26 de novembre torna l'Abadal Wine & Gastro Experience, l'experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva sisena edició
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.
Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata
The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat al Regne Unit, ha triat Freixenet Cordón Negro com el millor cava per segon any consecutiu.
El celler busca fer vins amb "frescor i elegància" sense perdre estructura i assegura que l'increment de temperatures no els afecta gaire: "Tenim l'hàbit"
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
El dissabte 26 de novembre torna l'Abadal Wine & Gastro Experience, l'experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva sisena edició
Aquest pròxim cap de setmana torna una vetllada que també comptarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant vilafranquí El Gat Blau, un espectacle de dansa i una sessió DJ
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.
Aquest pròxim cap de setmana torna una vetllada que també comptarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant vilafranquí El Gat Blau, un espectacle de dansa i una sessió DJ
Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata