La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges
La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges | Jordi Bes Lozano
Entrevista
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines | Josep M Montaner
Imatge il·lustrativa
Es durà a terme a l’absis del Castell i s’emmarca en la tradicional Fira de Sant Andreu, l’últim cap de setmana de novembre
Imatge il·lustrativa
El dissabte 26 de novembre torna l'Abadal Wine & Gastro Experience, l'experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva sisena edició
Imatge il·lustrativa
Freixenet
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
alimentació
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Alertes alimentàries
L'alerta sanitària és especialment rellevant per a les embarassades.
L'alerta sanitària és especialment rellevant per a les embarassades. | AESAN
L'AESAN informa que el producte s'ha distribuït al País Basc, però no descarta que s'hagi pogut vendre en alguna altra comunitat autònoma
GASTRONOMIA
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022 | Gremi de Pastissers de Barcelona
Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata
Imatge il·lustrativa
Aquesta guia està editada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col·laboració del Clúster Vitivinícola de Catalunya INNOVI
Imatge il·lustrativa
The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat al Regne Unit, ha triat Freixenet Cordón Negro com el millor cava per segon any consecutiu.
Un mísil rus entre vinyes a Ucraïna
Un mísil rus entre vinyes a Ucraïna
Christopher i Anne-Josephine Cannan després del tast
Christopher i Anne-Josephine Cannan després del tast | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El celler busca fer vins amb "frescor i elegància" sense perdre estructura i assegura que l'increment de temperatures no els afecta gaire: "Tenim l'hàbit"
Imatge il·lustrativa
Freepik
L’especial “Decanter’s Best” inclou el vi de BUIL & GINÉ a la selecció de vins de gran valor de The Wine Society per aquesta tardor i hivern.
Imatge il·lustrativa
El formatge Garrotxa de Formatges Muntanyola d'AMPANS obté una medalla d’or i una de bronze als World Cheese Awards 2022
La delegació balear durant el viatge
La delegació balear durant el viatge
Magdalena Mesquida: "Hem pres bona nota i creiem que és factible poder aconseguir-la. Ara ens toca treballar molt perquè sigui viable"
Solarigrafia
Solarigrafia | Xavier Vaqué
El Celleret de Família Torres
El Celleret de Família Torres | M. Millán
Imatge il·lustrativa
Restaurant Coque
​Roben 132 ampolles de vi del restaurant Coque de Madrid inutilitzant el sistema de seguretat
novetats vins catalans
Imatge il·lustrativa
GASTRONOMIA
Lluc Crusellas, amb el guardó del World Chocolate Masters de 2022
Lluc Crusellas, amb el guardó del World Chocolate Masters de 2022 | ACN
El cap de pastisseria d'El Carme de Vic s'alça amb el primer premi del certamen més prestigiós del planeta
Imatge il·lustrativa
Vinotecarium Pixabay
Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu, i Antonio Domínguez, guanyador del concurs
Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu, i Antonio Domínguez, guanyador del concurs | Codorníu
En la seva primera edició, fa 125 anys, van participar 173 artistes i ara han sigut 300 obres
L'actualitat, en breu
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Marta demana a la gent de Granollers si sabrien dir-li 5 varietats de raïm...
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El preu hora de l'oferta s'ha fet viral i ha indignat les xarxes.
Imatge il·lustrativa
Restaurant Coque
​Roben 132 ampolles de vi del restaurant Coque de Madrid inutilitzant el sistema de seguretat
El president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, el xef Jesús Gimena, i el periodista Rafa Gimena
El president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, el xef Jesús Gimena, i el periodista Rafa Gimena | Como Pomona
La proposta inclou una trentena de cellers de la DO, sis dels quals del Pallars, amb l'objectiu de reivindicar vins locals
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro | TV3
Albert Vilanova
El concurs presentat per Marc Ribas a TV3 estrena temporada amb xifres de rècord i un episodi molt polèmic
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro | TV3
Xavier Bassa
Acaba de començar la nova temporada del Joc de Cartes i hem vist com el vi ha desaparegut del programa i ja no és un element a valorar
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’esta edició
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Imatge il·lustrativa
Reserva de la Familia Rosé Edició Centenari 2018 és una reinterpretació de l'icònic Reserva de la Família, primer brut nature creat per Juvé & Camps.
Imatge il·lustrativa
El escumós Blanc de Blancs 2020 de Raventós i Blanc, un dels millors segons la revista americana
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines | Josep M Montaner
Gerard Vilà
L'impulsor del Torelló Mountain Wines recorda les dificultats i els costos que té plantar vinyes al voltant dels 1.000 metres
La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges
La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
La malvasia de Sitges i la bona acidesa dels vins són algunes de les principals singularitats d'aquest territori
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Us recomanem cinc vins molt econòmics per fer calçotades i trobar-nos amb família i amics.
Imatge il·lustrativa
Es durà a terme a l’absis del Castell i s’emmarca en la tradicional Fira de Sant Andreu, l’últim cap de setmana de novembre
Imatge il·lustrativa
El dissabte 26 de novembre torna l'Abadal Wine & Gastro Experience, l'experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva sisena edició
Imatge il·lustrativa
Aquest pròxim cap de setmana torna una vetllada que també comptarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant vilafranquí El Gat Blau, un espectacle de dansa i una sessió DJ
Imatge il·lustrativa
Reserva de la Familia Rosé Edició Centenari 2018 és una reinterpretació de l'icònic Reserva de la Família, primer brut nature creat per Juvé & Camps.
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Imatge il·lustrativa
La Guia veurà la llum el pròxim 24 d’octubre i celebrarà la popular festa dels vins catalans
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Ruth Troyano
Descobrim sis noves publicacions que arriben a les llibreries amb categories i estils diversos
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
El consum de productes amb alt contingut de sucre pot provocar malalties cardiovasculars
El consum de productes amb alt contingut de sucre pot provocar malalties cardiovasculars | Pixabay
La professional estava exposant la seva tesi en un programa de televisió quan es va desplomar
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El Cava és considerat un aliment i el seu consum moderat contribueix a potenciar en un 25% els aspectes beneficiosos d'una dieta sana i saludable
Imatge il·lustrativa
Reserva de la Familia Rosé Edició Centenari 2018 és una reinterpretació de l'icònic Reserva de la Família, primer brut nature creat per Juvé & Camps.
Imatge il·lustrativa
El escumós Blanc de Blancs 2020 de Raventós i Blanc, un dels millors segons la revista americana
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines
Eduard Rifà és l'impulsor del Torelló Mountain Wines | Josep M Montaner
Gerard Vilà
L'impulsor del Torelló Mountain Wines recorda les dificultats i els costos que té plantar vinyes al voltant dels 1.000 metres
La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges
La trentena de malvasies que s'han pogut degustar en el tast professional a Sitges | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
La malvasia de Sitges i la bona acidesa dels vins són algunes de les principals singularitats d'aquest territori
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Us recomanem cinc vins molt econòmics per fer calçotades i trobar-nos amb família i amics.
Imatge il·lustrativa
Freixenet
La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.
Imatge il·lustrativa
El preu hora de l'oferta s'ha fet viral i ha indignat les xarxes.
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Un supermercat 24 hores a Ciutat Vella
Un supermercat 24 hores a Ciutat Vella | Europa Press
L'Ajuntament de Barcelona impulsa la mesura per garantir el descans veïnal a Ciutat Vella
L'alerta sanitària és especialment rellevant per a les embarassades.
L'alerta sanitària és especialment rellevant per a les embarassades. | AESAN
L'AESAN informa que el producte s'ha distribuït al País Basc, però no descarta que s'hagi pogut vendre en alguna altra comunitat autònoma
Imatge il·lustrativa
Aquest pròxim cap de setmana torna una vetllada que també comptarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant vilafranquí El Gat Blau, un espectacle de dansa i una sessió DJ
Imatge il·lustrativa
Del 10 al 20 de novembre la Setmana de la Malvasia de Sitges celebra la seva vuitena edició
Imatge il·lustrativa
Llopart Panoramic, medalla d’or i Best in Class Corpinnat al Champagne and Sparkling Wine World Championships
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022 | Gremi de Pastissers de Barcelona
Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata
Imatge il·lustrativa
Aquesta guia està editada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col·laboració del Clúster Vitivinícola de Catalunya INNOVI