vins

Un vi català, entre els millors del món segons un prestigiós rànquing

L'escumós Blanc de Blancs 2020 de Raventós i Blanc, un dels millors segons la important revista estatunidenca "Wine Spectator"

Una copa de vi, en una imatge d'arxiu | ND
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 18 de novembre de 2022 a les 17:40 |
La llista dels 100 millors vins de Wine Spectator ha estat un esdeveniment anual des del 1988, mostrant el millor del vi de l'any passat, els cellers que mereixen ser observats en el futur i els productors i vins que més entusiasmen els editors de la revista americana.

Aquest novembre s'ha revelat la llista dels 100 millors vins a Wine Spectator, que són escollits entre més de 8.800 vins. Les seleccions es basen en quatre criteris: La qualitat (basada en la puntuació), el valor (basat en el preu), la disponibilitat (basada en el nombre de caixes fabricades) i sobretot el factor “X”: una història convincent i l’emoció que hi ha darrere el vi.


 

Blanc de Blancs 2020 de Raventós i Vlanc ha estat el primer espanyol i únic vi català de la llista, situant-se amb el número 29. Destaquen l'acidesa cítrica (de pell de llimona), amb notes d'ametlles torrades i préssec. Tocs de farigola i anisats.


Altres notícies que et poden interessar





 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació