El ple de l’Ajuntament de Montblanc aprova un conveni que regularà la videovigilància a la deixalleria d’emergència de la vila

L’Ajuntament tindrà potestat per tramitar sancions als infractors

01/12/2022

El ple de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat un conveni amb el Consell Comarcal de la Conca el qual regularà la videovigilància a la zona de la deixalleria d’emergència, que està situada a la vila. Fruit d’aquest acord es procedirà a la instal·lació d’una càmera, que capturarà les imatges de les possibles infraccions. L’acord entre ambdues administracions també permetrà la regulació i, si s’escau, la posterior tramitació de sancions a les persones que cometin infraccions en aquesta zona de la deixalleria d’emergència.

El plenari celebrat ahir també va autoritzar la modificació puntual del pla urbanístic a la zona on està situat el càmping Montblanc Parc. I també, en l’àmbit urbanístic, es van autoritzar dues bonificacions de l’Impost de Construccions per obres majors que s’executaran en dos immobles emplaçats al centre històric.

Tots els grups municipals van aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Montblanc al Manifest de l’Esport 2022, en suport al dia per l’eliminació de la violència envers les dones; així com i de dues mocions referents a la millora del finançament de l’Administració Local i de suport al Dia Internacional contra la violència envers les dones.

El plenari va autoritzar, amb l’abstenció d’Esquerra Republicana, els vots a favor dels regidors del govern i el vot en contra de Junts per Montblanc, l’aprovació de factures que no disposaven de partida pressupostària al pressupost municipal. 

Accions del document