És el paladar qui jutjarà la passió de la nostra feina.

Va ser a finals de l’any 2004 quan ens varem llençar a l’aventura de crear una marca nova, d’elaborar i envasar el nostre arròs, estàvem convençuts que es podia fer un arròs de qualitat amb un cultiu acurat i sensible al medi que l’envolta. No ha estat fàcil, a l’Empordà tenim una climatologia especial sobretot a la tardor quan es època de recollir i assecar l’arròs.

Al camp molt sovint tenim més feina que la resta de productors, lluitar contra les plagues i mantenir el camp net de males herbes, és un repte que ens estimula a estar tot el cicle pendent dels nostres arrossars; i no s’acaba aquí, un cop collit, assecar-lo a l’era és una feina feixuga, complexa i arriscada, però és així com l’assequem, de forma natural conservant-ne totes les qualitats i virtuts adquirides durant el seu cultiu.

Massa sovint la gent té dubtes de la forma en que és elaborat o cultivat l’arròs, d’on prové o si realment el que diu l’etiqueta és cert. Nosaltres us convidem que ens visiteu i podreu comprovar la nostra manera de fer tan especial.

Finalment si us decidiu a tastar els nostres arrossos, gaudiu de les seves excel·lències perquè en el fons és el paladar qui jutjarà la passió i l’esforç de la nostra feina.

Arròs Estany de Pals