Botó que mostra/amaga menú lateral
AJUNTAMENT
Benvinguts i benvingudes a l'espai digital de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Annabel MorenoA través d'aquest espai digital volem mantenir una via de comunicació directa amb tots vosaltres: explicar el funcionament del Consistori, transmetre  les notícies que es generen des de l’Ajuntament,  donar projecció  la vila i facilitar tota la informació a l'abast d’arenyencs i arenyenques. Un espai que serveixi tant a la gent d'Arenys de Mar com a tothom qui ens vulgui conèixer i visitar.

Com a alcaldessa d’Arenys de Mar, tinc el compromís amb tots vosaltres d’exercir la responsabilitat que m’ha estat atorgada. Un compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. Exerceixo aquest càrrec amb tota la il·lusió, com no podia ser d’una altra manera, però sobretot també amb rigor, diàleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Arenys de Mar més cohesionat i més just, que combina identitat amb modernitat, que ens faci sentir orgullosos de la nostra vila.

L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicació és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d’aquest Ajuntament. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania.

La nostra vila no és aliema a la situació que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment d’escriure la història. Arenys de Mar no en quedarà al marge.

Estic a la vostra disposició perquè em pugueu transmetre les opinions, queixes o suggeriments que tingueu, a través del correu electrònic alcaldia@arenysdemar.cat o a través del formulari que trobareu clicant aquí. I, evidentment, sempre em podeu trobar a l’Ajuntament! 

Arenys de Mar és un municipi fantàstic, obert al mar, ben comunicat, amb projecció de futur i un teixit comercial potent, bons equipaments, unes tradicions incomparables, un patrimoni històric extraordinari i, sobretot, unes persones, entitats i agents socials que el fan únic.

Visca Arenys de Mar!

Annabel Moreno i Nogué
Alcaldessa d'Arenys de Mar

Agenda de l'alcaldessa
Perfil d'Annabel Moreno

Destaquem
 
Imprimir
^