Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi
Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Imatge il·lustrativa
Tasta el pròxim 1 de març 5 dels millors vins de Finca Qualificada
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
Imatge il·lustrativa
Catalunya augmenta un 15,30% les seves exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 14.000 M€
Imatge il·lustrativa
L'Olivera
Can Calopa és el primer i únic celler de l'Estat espanyol en formar part de l'UVA

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
vins catalans
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Imatge il·lustrativa
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.
Imatge il·lustrativa
El nou format veu la llum en el marc de la commemoració dels 40 anys de l’icònic escumós al mercat
Nandu Jubany, Amaya Cervera, Fernando Mora, Ricard Rofes i Cèsar Cànovas
Nandu Jubany, Amaya Cervera, Fernando Mora, Ricard Rofes i Cèsar Cànovas | Raventós Codorníu
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
"L’interès principal és seguir fent malabarismes amb els càrrecs i per aconseguir-ho s’engega un mini-lobby al mateix ple del consell regulador..."
Jordi Foraster i Miquel Torres presentant els vins a la BWW
Jordi Foraster i Miquel Torres presentant els vins a la BWW
Imatge il·lustrativa
Barcelona Wine Week estima que l'impacte econòmic generat se situa al voltant dels 12 milions d'euros
ECONOMIA
Un dels expositors a la tercera edició de la Barcelona Wine Week.
Un dels expositors a la tercera edició de la Barcelona Wine Week. | ACN
El president de la fira, Javier Pagès, assegura que l'objectiu essencial és generar negoci i valor
Imatge il·lustrativa
Se celebrarà la setena edició d'un dels salons de vins naturals amb més prestigi del sector.
Part de la portada del disc Motomami de Rosalia
Part de la portada del disc Motomami de Rosalia
Imatge il·lustrativa
Nova anyada 2015 del Claror Paratge Qualificat Can Prats
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?
Imatge il·lustrativa
Rubén Pol
El que va ser sommelier en cap del restaurant Disfrutar, Rubén Pol, ens recomana 5 vins per aquest carnestoltes
vins naturals
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Miquel Hudin
«Hem d’aconsellar als cellers que substitueixin el clàssic consell de “Go Premium” per “Go Natural”?»
L'actualitat, en breu
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Imatge il·lustrativa
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
NBC News
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Marta demana a la gent de Granollers si sabrien dir-li 5 varietats de raïm...
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Una de les terrasses d'Enric Granados
Una de les terrasses d'Enric Granados | Europa Press
El govern municipal defensa un pla d'usos per "preservar el comerç local" i "evitar nous casos com el d'Enric Granados"
Equip del restaurant Noma
Equip del restaurant Noma | Web Noma
El seu creador, René Redzepi va revelar al The New York Times: "És insostenible... financera i emocionalment, simplement no funciona".
Un cambrer serveix un cafè
Un cambrer serveix un cafè | ACN
El propietari de la TT Taperia deixa en evidència un pare descontent amb el menjar que li van servir a la seva família
Imatge il·lustrativa
Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’esta edició
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi
Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Prové d'una parcel·la arrassada pel foc que va quedar en l'oblit més de 50 anys.
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
Imatge il·lustrativa
Tasta el pròxim 1 de març 5 dels millors vins de Finca Qualificada
Imatge il·lustrativa
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
Imatge il·lustrativa
El 3, 6 i 7 març es faran diverses sessions de demostracions, conferències i networking.
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
"L’interès principal és seguir fent malabarismes amb els càrrecs i per aconseguir-ho s’engega un mini-lobby al mateix ple del consell regulador..."
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El crític Eric Asimov recomana dos vins catalans, un escumós i un DO Montsant
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU. | Pixabay
L'organització de consumidors analitza el contingut de sucre i fibra, la puntuació de Nutriscore i el caràcter ecològic de centenars de productes
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt | Unsplash / Eiliv Aceron
Repassem la simptomatologia de tenir aquest valor elevat, els nivells òptims que cal mantenir i com es pot abaixar
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi
Cadascú té dues copes per comparar més d'un vi | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Prové d'una parcel·la arrassada pel foc que va quedar en l'oblit més de 50 anys.
Imatge il·lustrativa
Tasta el pròxim 1 de març 5 dels millors vins de Finca Qualificada
Imatge il·lustrativa
Catalunya augmenta un 15,30% les seves exportacions agroalimentàries i supera per primera vegada els 14.000 M€
Imatge il·lustrativa
Vinus & Brindis
Ruth Troyano
Entrevista a Fredi Bassal, sommelier de Vinus & Brindis
Imatge il·lustrativa
L'Olivera
Can Calopa és el primer i únic celler de l'Estat espanyol en formar part de l'UVA
Imatge il·lustrativa
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.
Imatge il·lustrativa
El 3, 6 i 7 març es faran diverses sessions de demostracions, conferències i networking.
Imatge il·lustrativa
Rubén Pol
El que va ser sommelier en cap del restaurant Disfrutar, Rubén Pol, ens recomana 5 vins per aquest carnestoltes
Imatge il·lustrativa
El nou format veu la llum en el marc de la commemoració dels 40 anys de l’icònic escumós al mercat
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Miquel Hudin
«Hem d’aconsellar als cellers que substitueixin el clàssic consell de “Go Premium” per “Go Natural”?»
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles