Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.
Per un dia ens convertim en alumnes del curs de tast d'un centre cívic de Barcelona per descobrir tot el que hi ofereix la sommelier Rosa María del Castillo
Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme.