Un hoste es desperta amb el gerent d'un hotel Hilton llepant-li els dits dels peus

Helena Celma

Catalunya presss hilton
Hotel Hilton / Google Imatges

Un hoste d'un hotel a Nashville planeja presentar una demanda contra la cadena hotelera Hilton després de despertar-se al mig de la nit i trobar un empleat xuclant-li els dits dels peus. Peter Brennan, resident de Texas, es va allotjar al Hilton Downtown Nashville el 30 de març per assistir a una conferència de treball.

 

Al voltant de les 5.00 hores del matí, es va despertar al notar que el treballador, David Neal, de 52 anys, va ingressar a la seva habitació. Segons informa JOE, la policia metropolitana de Nashville va explicar que Neal havia clonat una targeta d'accés per ingressar a l'habitació. Quan Brennan es va despertar, va descobrir que Neal tenia els seus dits dels peus a la boca del treballador i va començar a cridar ia fer salts.

 

Neal va declarar que va ingressar a l'habitació perquè feia olor de fum, però ningú més ho va fer olor. Posteriorment, Neal va ser arrestat al seu domicili prop de Lebanon, Tennessee, acusat de robatori agreujat i agressió.

 

Un portaveu de Hilton va dir: "Hilton Nashville Downtown és de propietat independent i està operat per un tercer i cap entitat de Hilton empra personal en aquesta propietat. La seguretat dels nostres hostes és la nostra principal prioritat i Hilton es pren aquests assumptes molt de debò" .