Federació de Girona

Notícia

10 coses que potser no sabies de la Montse Rovira, cap de llista a Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró

Municipis republicans
La Montse Rovira és la cap de llista d’Esquerra Republicana a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró per a les eleccions municipals del 2023. Fa gairebé trenta anys que treballa a l’Hospital de Palamós, feina que compagina amb ser la regidora d’Urbanisme del municipi. A continuació us expliquem 10 coses que potser no sabíeu d’ella: 


1. La Montse va néixer fa 55 anys a Castell d’Aro, a la casa familiar del barri del Roquissar. Filla d’en Josep i de la Dora, és la tercera de quatre germans.

2. Està divorciada, i és mare de la Marina de 31 anys, d’en Nil de 19, i la Berta de 17.

3. Treballa des de fa 29 anys a l’Hospital de Palamós, i si bé s’ha format i desenvolupat funcions en el camp de la Comunicació institucional, des de fa 10 anys la podem trobar al departament de Recerca d’aquest hospital.

4. Compagina la seva feina a l’hospital amb la 1a. tinència d’Alcaldia i la Regidoria d’Urbanisme a l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

5. Fa esport de forma regular, sobretot li agrada córrer i participa en curses populars o curses de muntanya de curt recorregut. Forma part de l’equip de trail running local Escurçons de la Vall d’Aro.

6. Col.labora amb una associació de rescat de gossos, i actualment té 3 gossos adoptats, en Tango i en Nanu, dos llauradors retriever, la seva raça preferida (i una de les més abandonades) i, des de fa poques setmanes, una gosseta, la Kitty. 

7. Gaudeix molt amb el cinema sobretot de ciència ficció i thrillers, i és una apassionada de la novel.la negra, els documentals sobre fets paranormals, natura i història antiga, i molt aficionada als podcasts sobre crims.

8. Li agrada molt el senderisme i els trèkings, i quan disposa de temps lliure, s’apunta a sortides organitzades o bé posa rumb a llocs de muntanya amb la seva furgoneta càmper i els gossos, ja que gaudeix molt caminant i fent fotos.

9. És militant d’Esquerra Republicana des de fa 14 anys. Durant aquest darrer mandat ha estat al  govern de l’Ajuntament juntament amb els seus companys regidors Joan Barceló (Promoció econòmica) i Jenny Xufré (Turisme), i també és consellera comarcal del Baix Empordà.

10. Cada dia es lleva pensant en què i com ho pot fer per millorar el seu poble.
 
Mots clau
: Municipals 2023