Amputen el penis a un home després de passar 24 hores practicant sexe

Charlesdeluvi GTUwF3agcI0 unsplash
Recurs - UNSPLASH

 

Un turista alemany que estava de vacances a La Toscana es troba en estat greu en un hospital d'Itàlia després que tingués una marató sexual de 24 hores, amb un fort ús de drogues que el va deixar amb necrosi als genitals, segons ha publicat La República.


Segons els informes, els metges van haver d'amputar el membre viril de l'home de 50 anys després de la sessió sexual el darrer 10 de maig que el va deixar amb un xoc sèptic. La condició ha provocat necrosi també a l'escrot.

 

D'acord amb els mitjans locals, l'alemany i la seva dona van tenir una sessió sexual després d'una festa al seu apartament a Castel del Piano. L'endemà al matí, l'home es va sentir greument malalt i va anar a urgències de l'hospital de Misericòrdia.

 

L'home, que s'ha mantingut en l'anonimat, es troba ara mateix en cures intensives i el seu pronòstic és confidencial. Pel que fa a la dona, no s'ha informat sobre el seu estat.

 

L'ús d'èxtasi, especialment en els homes, interfereix amb els impulsos nerviosos que fan possibles les ereccions. Alguns homes, per contrarestar aquests efectes, recorren a l'ús del viagra. Els especialistes assenyalen que aquest és un còctel altament mortal.

 

Els accidents desafortunats durant les relacions sexuals són més freqüents del que semblen. L'any passat es va informar del cas d'un home al Paraguai que va morir mentre tenia relacions sexuals amb una persona que no era la seva parella. L'esposa se'n va assabentar de la pitjor manera: a través d'una trucada dels membres de seguretat. Segons els mitjans locals, totes dues van acompanyar al mort en el seu velatori.