1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana: plans per al 25 i 26 de febrer

Els millors plans i activitats d'oci i cultura per aquest cap de setmana arreu Catalunya

Activitats i plans per al cap de setmana a Barcelona i Catalunya | Pexels
per Nació, Barcelona | 23 de febrer de 2023 a les 20:00 |
Si no tens plans i no saps què fer aquest cap de setmana, aquesta és la teva oportunitat per prendre nota d'algunes activitats que es fan a Barcelona i arreu del territori aquest divendres, dissabte i diumenge. Hi ha activitats per a tots els gustos i butxaques, des d'exposicions o obres de teatre, a mercats, festes i concerts. Només has de buscar la teva (o teves)!
 

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona: els millors plans

El darrer cap de setmana de gener, marcat per les baixes temperatures hivernals que ens han acompanyat els darrers dies, ve ple d'activitat a la capital catalana. Des de festivals de música a mercats d'antiguitats o gastronòmics, la setmana acaba amb un bon gruix d'activitats per a totes les edats.

 

Biennal Ciutat i Ciència 

Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició de la Biennal Ciutat i Ciència. Barcelona acull una nova edició d'un certamen que vol apropar la ciència a la ciutadania amb més de 250 activitats i gairebé 300 ponents de diferents branques de la ciència. El dissabte a la nit, el torn de la Nit de la Ciència.
 

Mercat dominical de Sant Antoni

Col·leccionistes i fans dels llibres antics i objectes fora del mapa, el mercat dominical de Sant Antoni té una cita preparada per a vosaltres aquest diumenge. Des de còmics a videojocs, tothom pot trobar-hi la seva ganga ideal. 

 

"La Jaula de las Locas" s'acomiada al Tívoli

El musical de Manu Guix i Àngel Llàcer aterra al teatre Tívoli per última vegada. La Jaula de las Locas, amb Llàcer i Iván Labanda dalt l'escenari, porta de nou a Barcelona música, glamur, lluentons i plomes, a més de molta diversió. Llàcer fa una creació de la drag Zaza i Iván Labanda està esplèndid com el seu company.
 

Sons de Ciutat 2023

El festival de música en directe a la ciutat de Barcelona, el Sons de Ciutat, s'enceta aquest cap de setmana. Cada dissabte, també aquest 25 de febrer, a partir de les 12 del migdia, concerts gratuïts a diferents punts de la capital. Aquesta setmana: One Fits All, a la plaça de las Navas; Ariox, a Diagonal; Irene Reig Trio, al carrer Rogent; Potenza Quartet, a la plaça de Sarrià, i Carlota Flanëur, a la plaça de Sant Agustí.

 

Comics al CCCB

El CCCB obre les portes diumenge 26 perquè tothom pugui gaudir de "La Comiquera". Els assistents podran gaudir de tallers i un punt de lleure per experimentar amb el llenguatge del còmic. Es podrà dibuixar, participar en col·loquis amb autors de la mostra i altres convidats del sector del còmic independent. 
 

Què fer aquest cap de setmana a la resta de Catalunya?

Aquests són les diferents propostes i agendes d'activitats que t'oferim arreu el territori:



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació