Una dona embarassada s'assabenta que el seu xicot és en realitat el seu nebot

Helena Celma

Cadena adn 01102018
ADN / Arxiu

Una dona ha descobert que el seu xicot és en realitat el seu nebot. Als 32 anys, la dona va fer aquest descobriment quan el seu xicot, Miguel, es va fer una prova d'ADN a casa per conèixer la seva genealogia i trobar els pares biològics.

 

A Reddit, la dona va explicar el cas i va afirmar que només ho sabia el seu metge, a part de la parella, i va explicar que està embarassada del seu segon fill, per la qual cosa el preocupa que hi pugui haver algun problema genètic. "Miguel té un fill junts i una filla en camí. També acaba d'adoptar el meu fill [d'una relació anterior]", va afegir.

 

"El meu metge em va dir que la meva relació amb Miguel era probablement el resultat de l'atracció sexual genètica, que passa quan et separes d'un membre de la família que probablement mai vas conèixer o mai recordes haver conegut, o fins i tot que va estar separat durant molts anys" , explicava.

 

Els resultats de l'ADN demostraven que la mare de Miguel és la germana de 39 anys de la dona, anomenada Vanessa, que es va escapar de casa quan era adolescent. Després de la marxa de Vanessa, la noia va decidir enfocar-se en el seu ascens professional, però les seves intencions es van veure truncades al quedar embarassada del seu fill gran.

 

"Només he estat en dues relacions. La primera va ser amb el pare del meu nadó, que em va deixar quan va saber que estava embarassada. Va anar a la presó i el van matar allà. La meva altra va ser amb una núvia amb què vaig acabar després que ella fos també a la presó", explicava.