1 de 10
agenda

Què fer aquest cap de setmana al Baix Montseny: 25 i 26 de febrer

Consulta les activitats més destacades que s'han programat als municipis de la comarca natural

Paraules que trenquen ossos, aquest dissabte al Festival Zero de Llinars del Vallès | TA Llinars
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni | 23 de febrer de 2023 a les 15:00 |
Perquè no se t'escapi res, Nació Baix Montseny t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana als municipis de la comarca natural. Són les següents:

1. Sant Celoni: 7a Gran Cantada Popular

Aquest dissabte 25 de febrer la Sala Gran del Teatre Ateneu de Sant Celoni acollirà la 7a Gran Cantada Popular. A les 12 del migdia amb la participació de Les Veus del Casal de Cardedeu, Gent Gran de Granollers, Brusquina de Vic i Veus Amigues de L'Esplai de Sant Celoni


2. Llinars del Vallès: Festival Zero

Dissabte 25 de febrer. En el marc de la programació de la 6a edició del Festival Zero espectacle de Dansa Circ- Spiralis. Idea, creació i interpretació: Boris Ribas i Olga Lladó; Escultor: Al Ferrer de Belles Arts (Uli); Autoria dels poemes Fe Ferrer Ferraté. A les 12 del migdia al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

També dissabte 25 de febrer i en el marc de Festival Zero Paraules que trenquen ossos, de Núria Clemares i Marc Fernández. Dramatúrgia, direcció i actuació: Núria Clemares. Sessions a les 19 i 21 h. a l'Institut Giola de Llinars del Vallès.


3. Vallgorguina: Benedicció d'animals


Diumenge 26 de febrer. A Vallgorguina, celebració de Sant Antoni Abat i benedicció d'animals. A les 11 del matí trobada a la plaça de la Vila, benedicció dels animals a les 11:15 h. En acabar aperitiu per a tothom.


4. Santa Maria de Palautordera: Ballada de Gitanes


Ballada de Gitanes de Santa Maria de Palautordera. Diumenge 26 de febrer. A les 11:00 h cercavila des de la Plaça de la Sardana (Parc Pau Casals) fins la Plaça de la Vila a les 12h, on es farà la ballada de gitanes.

5. Riells i Viabrea: Carnaval


A Riells i Viabrea, ja és tradició, el Carnaval és una mica tardà i la Rua es farà diumenge 26 de febrer. A les 16h hi haurà concentració de carrosses a la plaça del Mercat, en la confluència amb el carrer Montnegre. Es posarà en marxa a les 17 h. i una hora més tard hi haurà ball de comparses i entrega de premis al pavelló municipal. Premis a les millors comparses, carrosses i locals.



 

Participació