GIRONANOTICIES.COM - Logo

El mitjà valent! Apostem per la llibertat d'expressió


12/10/2023


::



Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

La Brúixola de Ripoll: Navegant cap a una educació integral i vibrant

El Ripollès  -  06/10/2023  -  15:07

Amb aquesta guia ben detallada i classificada, els infants, joves i les seves famílies tenen l'oportunitat de personalitzar el seu itinerari formatiu


La Brúixola

La Brúixola



La Brúixola, la guia d'educació a temps complet de Ripoll, es converteix en un instrument clau per explorar totes les oportunitats educatives que ofereix la ciutat. Ripoll, amb el seu compromís amb l'educació tant dins com fora de les aules, posa a disposició de la comunitat aquest recurs exhaustiu que recull una àmplia gamma d'activitats per a infants, joves i les seves famílies.

La ciutat, immersa en diferents iniciatives educatives com els Plans Educatius d'Entorn, el moviment de Ciutats Educadores i Educació 360, demostra la seva aposta per una educació integral que transcendeix els límits de l'aula. La Brúixola serveix com a bústia d'oportunitats, mostrant activitats organitzades per entitats, associacions, així com centres públics i privats a tot el municipi.

A través de la guia, Ripoll promou la idea que l'educació pot i ha de transcendir les parets de l'escola. L'entorn local ofereix una varietat d'opcions, assegurant que infants i joves puguin participar en activitats que enriquiran el seu aprenentatge vital i contribuiran a l'assoliment de l'èxit educatiu.

La Brúixola està organitzada de manera temàtica, abastint àmbits com les arts escèniques i la dansa, les arts creatives, els idiomes, la música, l'esport i el suport a les tasques escolars. Aquesta estructura permet als interessats explorar fàcilment les seccions que més els atreuen. Després, es proporcionen detalls sobre les activitats organitzades per diversos serveis i entitats, seguits per la informació de contacte de les associacions de famílies (AFA) i tots els centres educatius de la localitat.

Amb aquesta guia ben detallada i classificada, els infants, joves i les seves famílies tenen l'oportunitat de personalitzar el seu itinerari formatiu, seleccionant activitats basades en les seves motivacions, interessos i inquietuds. La Brúixola emergeix com una eina essencial per navegar pel ric paisatge educatiu que Ripoll ofereix més enllà de les aules convencionals.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - comprensió lectora

Jesús Domingo Martínez

Desigualtat i comprensió lectora

Les desigualtats d'origen es comencen a manifestar escolarment amb contundència als 9-10 anys...


alt - Robert Fàbregas i Ripoll

Robert Fàbregas i Ripoll

SALT: UN REPTE. LA UNITAT: UNA ESPERANÇA

És hora que l'alcalde Viñas encapçali personalment les negociacions amb la mateixa generositat i ...


Agenda