L'Ajuntament realitza diverses actuacions de millora de l'eficiència energètica i el medi ambient

S'han realitzat amb diverses subvencions de la Diputació de Tarragona

30/10/2023

L'Ajuntament de Montblanc ha dut a terme diverses accions en matèria d'eficiència energètica i medi ambient en el marc de la "Convocatòria de subvencions per la Transició Energètica i Acció Climàtica, convocatòria 2022" de la Diputació de Tarragona. 

Concretament, amb la subvenció Línia 1 - incendis, s'ha dut a terme la redacció d'un pla tècnic de gestió i millora forestal amb una subvenció de 3.692,92 euros, que suposa el 80% del pressupost elegible. A la Línia 2 - PAESC (Pacte d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima) s'han instal·lat plaques fotovoltaiques al pavelló municipal. Aquestes plaques, a banda de donar servei al pavelló, també en donarà a altres edificis i espais municipals, com la piscina o l'escola Les Muralles. En aquest cas, la subvenció ha estat de 34.408,50 euros, que suposa el 80% del pressupost elegible. 

Finalment, per la Línia 4-residus, amb una subvenció de 9.341,20 euros (que suposa el 80% del pressupost elegible), s'han organitzat i executat de diverses accions de comunicació sostenible per assolir la sensibilització ciutadana amb la realització d'actuacions de recollida de residus, tallers a escoles i punts informatius. 

Accions del document