VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | diumenge, 5 de novembre de 2006 | 13:16h

Actualment la vergonya més gran del futbol espanyol, la qual també podria rebre el nom de la copa del vividor. Competició que desprestigia el futbol de qualitat i alt nivell, la qual només serveix de motivació pels equips mitjanies de primera divisió i també pels anomenats modestos. L’única finalitat que té és fer propaganda a favor del qui paga la copa (el vividor més gran del país veí), alhora desgastar els jugadors i fer més feixuc el calendari de partits i putejar directament els equips grans, els quals per més inri els hi resulta un cost econòmic. A mi sincerament és una competició que m’ofereix un interès zero. Encara us diré més, va més gent al Gamper que a la Copa del Rei.

A part també trobo denigrant el nom que rep la competició.  Ni Anglaterra, país ultra monàrquic, s’han atrevit a posar el nom de copa de la reina a les competicions similars, perquè allà saben perfectament que el futbol és del poble i no de la monarquia.

Enemics de la federació espanyola des d’aquí us vull fer una crida perquè primer de tot expulseu d’aquesta competició i sense cap mena de contemplació al Barça (tranquils que el Jan no es queixarà i els aficionats tampoc) i després canvieu el nom i poseu-li el nom de la Copa, senzillament, o si us agrada més Copa d’Espanya doncs endavant. Teniu tot el meu suport.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats