Accessibilitat   FAQ's   English version        
 
Correu   usuari   clau
CDC
Inici > Territori i municipi > Catàleg de serveis
Catàleg de serveis

Aquests són els serveis que us ofereix el Departament de política municipal i territorial de Convergència Democràtica de Catalunya.

Des de la Vicesecretaria de Territori i Acció Municipal de CDC treballarem per aconseguir dos grans objectius: millorar els resultats de les eleccions municipals del 2003, i que la tasca que desenvolupem des del món municipal ens serveixi per recuperar el Govern de la Generalitat.

Qui som i què oferim?

El màxim responsable del Departament és el Lluís Corominas (ll.corominas@convergencia.org), Vicesecretari de Territori i Acció Municipal. Secretàries: Núria Nin (n.nin@convergencia.org) i Auxili Rocher (a.rocher@convergencia.org). Suport logístic: Pere Sauqué (p.sauque@convergencia.org)

El Joan Ramon Casals (j.casals@convergencia.org) és el secretari de política municipal

Assessorament jurídic. Els nostres juristes són: l’Enric Trias (e.trias@convergencia.org) que també s’ocupa de l’atenció immediata sobre qualsevol tipus de consulta; la Roser Olóndriz (r.olondriz@convergencia.org) que elabora estudis i informes jurídics) i la Reis Oliveras (r.oliveras@convergencia.org) que s’ocupa de la formació dels nostres regidors

El Departament també disposarà d’un assessorament extern en els àmbits econòmic i urbanístic.

Assessorament polític: Mercè Vallès (m.valles@convergencia.org) que realitza estudis, mocions i informes de contingut polític)

Gestió i control de la base de dades de CDC i difusió d’informació: Cristian Buxeda (c.buxeda@convergencia.org)

Coordinació de les agendes i els actes territorials dels membres de CDC: Manel Zarroca (m.zarroca@convergencia.org). Secretaria: Isabel López (i.lopez@convergencia.org)

Oferim també assessorament urbanístic (els dimarts i els dijous a la tarda) que té per objectiu donar pautes d’actuació davant les iniciatives de planificació i gestió urbanística que es portin a terme des dels ajuntaments, consultes de posibles irregularitats en l’atorgament de llicències, entre d’altres.

També disposem d’un servei d’assessorament econòmic que pretén donar pautes concretes per aprendre a analitzar els comptes generals del municipi, els pressupostos generals així com la seva liquidació. Resolució de consultes puntuals sobre informes d’auditoria, plans de sanejament, entre d’altres.

Telèfon 24 hores: aquest telèfon (93 236 31 65) té la intenció de donar resposta immediata a qualsevol problema que pugui sorgir en la tasca municipal.

Des del Departament treballarem per tal d’oferir als alcaldes i als grups municipals de CDC un ampli ventall de serveis, suport i assessorament, entre els quals:

Tramesa d’informació municipal en un format nou més còmode i de fàcil accés on s’hi podrà trobar: convocatòries d’ajuts i subvencions per administracions locals, normativa catalana i espanyola, mocions, iniciatives parlamentàries, notícies d’interès municipal, argumentaris, i un apartat de bones pràctiques, que consisteix en aquelles accions de gran interès que realitza un ajuntament i que poden servir com a eix d’actuació i aplicació per als municipis. A la tramesa trobareu un espai on podreu aportar les vostres bones pràctiques que serveixin com a referent d’actuació municipal. Finalment un espai d’opinió en format d’enquesta perquè doneu el vostre parer sobre determinats temes.

© 2005 convergència democràtica de catalunya Política de privadesa     Mapa web     Contacta'ns