Dimecres, 3 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Dorotea, Sant Gregori el Gran

Tal dia com avui:

1919 - Itàlia reconeix el dret de vot de la dona

Per reflexionar:

La soledat és un bon lloc per anar de visita... però un mal lloc per quedar-se. - Anònim

Correus Lectors

Tots els correus dels lectors

Mostrant: 1-10 de 453

LaMalla.net ofereix aquest espai perquè publiqueu els vostres comentaris, reflexions o articles d'opinió. Els textos no poden ser més llargs de 2500 espais, han d'estar signats i ha de constar el vostre municipi. LaMalla.net es reserva el dret a publicar els correus rebuts.

envia el teu correu
Rafael Botello(Manlleu)

Sis anys després

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltarImprimirCanviar mida de la lletra
Dijous, 28 de agost de 2008

El 29 d'agost del 2002 vaig tenir un accident de bicicleta quan entrenava per uns duatló. Això va fer que no pogués utilitzar les extremitats inferiors per tota la vida. Just sis anys després, un 29 d'agost del 2008 surt l´avió per les meves primeres Paralimpíades.

No sé com expressar el meu sentiments. Dir-vos que durant aquests 5 anys de pràctica esportiva ningú m'ha regalat res i tot això ha estat gràcies al meu esforç i dedicació durant els freds hiverns i calorosos estius, aquests dies de festes com 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener que la gent esta de festa i tu vas a dormir d´hora per entrenar al dia següent, sense tenir coneixement del dia que és ja que, pel teu cap només passa que demà has d'entrenar, lesions, problemes i tantes coses que et surten d'imprevist i que tens que superar dia a dia .

També vull esmentar que no solament és meu l'esforç per realitzar l'aconseguit. Darrera hi ha una gent que està amb mi i no vull passar sense esmentar aquestes persones ja que elles formen part de l'equip: Els meus pares , la meva germana Marisa, família, amics, coneguts i des de els dos últims anys s'han unit a aquest projecte de futur els meus patrocinadors Asics, Spiuk, Compex, ortoracing.com, l'Ajuntament de Manlleu, Recuperat-ion, Schwalbe i Invacare, el meu club A.E Blanc i Blau i el més important, el meu entrenador Gabi.

Vull donar les gràcies a tota aquesta gent que em segueix i s'alegra dels meus triomfs i aprofitar l'ocasió per a dir-vos que la meva carrera és una marató i en aquests sis anys només he corregut deu kilòmetres i que encara queden moltes alegries per donar a tots els esmentats i a aquesta gent que amb els anys, espero que se sumi a aquesta aventura que vaig prendre després d'un canvi de vida de 180 graus.

Us deixo el meu horari de competició i us dic que el dissabte dia 6 de setembre a les 2 del migdia, Televisió Espanyola farà en directe la obertura dels jocs .

Vols afegir una opinió a la notícia

    Opinions a la notícia: 0 més notícies

    Demanem que les opinions mantinguin l'educació i el respecte als altres. LaMalla.net es reserva el dret a esborrar-les

 

 
Cercador
  • La frase exacta
  • Totes les paraules
  • Alguna de les paraules
Des de:
Fins:

  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS