Amics de Riudoms es va fundar el 1980 amb l'objectiu de construir una piscina per a Riudoms i la promoció de les activitats lúdico-esportives i culturals (la natació, el ciclisme, el teatre, les actuacions musicals entre d'altres)

Blog BTT Amics de Riudoms

En el blog de BTT Amics de Riudoms podreu trobar les experiències dels components de la secció de BTT

Copa Tarragona a Gandesa. 6 de setembre de 2008

L'Albert Ferraté segon en la cursa de Gandesa, puntuable per la Copa Tarragona

La copa Tarragona es desplaça per segona vegada en aquesta temporada a la localitat de Gandesa. Entre els participants hi havia el nostre company, l’Albert Ferraté.

GANDESA
Aquesta vegada el circuit era molt diferent als anteriors.  Un circuit molt més rodador que els anteriors de 7,8km, sense gairebé cap tram per recuperar forces. Els corredors van donar 2, 3 i 4 voltes, en funció de la categoria. En el cas de l'Albert eren 3 voltes.

En la categoria júnior va estar el primer lloc va ser per Xavier Domenech (Bicisprint) i el segon lloc per l’Albert Ferraté (BTT Amics de Riudoms), el qual va rodà a un ritme molt bo duran la carrera.

A falta de dos carreres per acabar el campionat, l’Albert Ferraté es manté en segona posició de la general amb 218 punts.