Taller de Cuina Medieval
dilluns 28 setembre 2009 » Jordi MurgóUn any més, 12 Hores a la cuina, uns àpets ES-PEC-TA-CU-LARS !!!! Aquest any, ens els hem cruspit tots.
Penjo el retall del Segre on sortim fent un parell de plats sefardites.
Un any més, 12 Hores a la cuina, uns àpets ES-PEC-TA-CU-LARS !!!! Aquest any, ens els hem cruspit tots.
Penjo el retall del Segre on sortim fent un parell de plats sefardites.
Per no perdre la costum al sopar de Juliol vam ser 4 gats (7) i feina vam tindre per acabar-nos el jalo. Sort que el Ramon va ser previsor i no es va passar gaire en quantitats.
De primer vam fer un Gaspatxo Andalus fet amb oli de les Garrigues. De segon un Cus-cus de corder matat segons un antic ritual magrebí. I de postre la Crema Catalana amb cremat encaragolat, tal i com es veu a la foto.
Recordeu: el sopar d’agost es a la torre del Canyadell, tornarem a fer entrecots a la llosa.
Després de la cimera del G20 ja no ens ho podrem permetre … així que hem decidit preparar-nos per la gran crisi ajudant als productors de vedells a desfer-se del seu producte, ara que encara el podem pagar…