Taller de Cuina Medieval

dilluns 28 setembre 2009 » Jordi Murgó

Un any més, 12 Hores a la cuina, uns àpets ES-PEC-TA-CU-LARS !!!!  Aquest any, ens els hem cruspit tots.

Penjo el retall del Segre on sortim fent un parell de plats sefardites.

Retall del Segre de diumenge 27 de Setembre

Retall del Segre de diumenge 27 de Setembre


Sopar de Setembre

dimarts 1 setembre 2009 » Jordi Murgó
No vam ser massa gent a sopar, i com que la padrina ens va ensenyar que no es pot fer malbé el menjar  (si vingues una altra geurrra…), vam tindre que repetir tots dos cops de “xabalínet” (jove senglar muntanyenc), i alguns van repetir de culant i tot … i de la pasta sarda de primer plat que ens va preparar el Quim no en va quedar ni per fer la foto.
Detall de l'estofat de xabalínet

Detall de l'estofat de xabalínet

Culant cassolà amb gelat

Culant cassolà amb gelat

Sobretaula del Setembre

Sobretaula del Setembre


Sopar d’Agost

divendres 21 agost 2009 » Jordi Murgó

Crònica de sobretaula, esperant el cafè i els gintònic… Hem fet un sopar d’estiu, lleugeret, a la brasa … Només cal veure la foto …


Sopar de Juliol

diumenge 19 juliol 2009 » admin

Per no perdre la costum al sopar de Juliol vam ser 4 gats (7) i feina vam tindre per acabar-nos el jalo. Sort que el Ramon va ser previsor i no es va passar gaire en quantitats.

De primer vam fer un Gaspatxo Andalus fet amb oli de les Garrigues. De segon un Cus-cus de corder matat segons un antic ritual magrebí. I de postre la Crema Catalana amb cremat encaragolat, tal i com es veu a la foto.

Crema Catalana, cremada a la Lleidatana

Crema Catalana, cremada a la Lleidatana

Quatre gats al sopar

Quatre gats al sopar

Recordeu: el sopar d’agost es a la torre del Canyadell, tornarem a fer entrecots a la llosa.


Mesures anti-crisi

divendres 3 abril 2009 » Jordi Murgó

Després de la cimera del G20 ja no ens ho podrem permetre … així que hem decidit preparar-nos per la gran crisi ajudant als productors de vedells a desfer-se del seu producte, ara que encara el podem pagar…

Un bon entrecot

Un bon entrecot