CF Cunit femení 2 CF - Sant Joan d'Despí 1

19/04/2010

Aliniació: Laura, Irene, Sara, Aroa, Judit, Andrea, , Carol, Ariadna, Geraldine, Sonia.R Ana

Suplents: Sonia. M, Danae, Yani Carla.

Victòria treballada del Cunit. Les jugadores del cunit s’enfrontaven al S.J. Despí, un equip que està per sobre en la classificació. En aquest moments en una primera posició momentània.

El Cunit va sortir al terreny de joc ben posicionat, i fort com a bloc defensiu, buscant de fer jugades, aprofitant la calitat de la delantera.

Els primers minuts van haver algunes ocasions, però sense l’encert de cara a porteria i aproximadament sobre els 35 de la primera, les jugadores cunitenses van fer una gran triangulació arrencant desde el centre del camp fins l’àrea contrària on Yani va rebre penal, que va transformar ella mateixa i que va enviar al fons de la porteria amb un cop sec.

Després l’equip va seguir defensant, esperant les seves ocasions, bloquejant molt bé l’atac del rival, que només va arribar a la porteria cunitense, a pilota parada. Van tenir les seves oportunitats desde corner i amb algunes faltes a prop de l’àrea que va treure molt bé de sota pals la portera Laura del Cunit.

Ja a la segona part les jugadores de S.J. Despí van sortir amb més empenta, propiciant així algunes jugades de contraatac. Tot i així el Cunit no es va deixar batre, i a pocs minuts de començar la primera part Yani tornava a enviar la pilota dins la porteria rival. Aquest cop però venint d’una jugada de contracop.

A partir d’aqui el S. J. Despí no va tirar la tovallola i va intentar agafar el joc del partit, però un Cunit molt ben col•locat i motivat, va anar tallar totes les ocasions de S.J.Despí. Però a 5 minuts del final aproximadament una jugada d’atac del S.J. Despí va acabar en penal al seu favor, perquè una jugadora del Cunit va treure la pilota de entre els tres pals amb la mà, ja que la portera cunitense estava estesa al terra per una possible falta en atac.

S.J. Despí van transformar el penal encara que Laura la portera del Cunit va estar a punt d’aturar-lo.

El partit va acabar en 2-1 a favor del Cunit que es va endur els tres punts a casa i es manté així invicte una jornada més.

L'equip Benjamí A es proclama Campió de lliga

19/04/2010

Els nostres jugadors del Benjamí A es van proclamar campions de lliga de la seva categoria. Moltes felicitats nois, us ho mereixeu!!!

Propers partits

17/04/2010

Avui dissabte a les 18:00 els nostres juvenils reben al Col·legi Bonaventura en el municipal de Cunit.

L'equip amateur juga al vendrell també avui a les 18:15.

El nostre jugador de l'amateur Albert Solbes s'ha lesionat de gravetat. Els nostres ànims i millors desitjos de part dels companys i el cos tècnic.

Cf Cunit 3 - La Floresta 1

11/04/2010

Alineació: 1 Manu, 25 Juanjo, 22 Felipe (12 Pibe), 5 David, 7 Cris, 8 Mooshin (19 German), 18 Juan, 17 Victor (21 Fran), 10 Carlos, 2 Guille (16 Pere) i 9 Raul (3 Manolo)

Banqueta: 24 Jony (porter suplent), 3 Manolo, 12 Pibe, 16 Pere, 21 Fran i 19 German.

1 º part: Els cunitencs rebien a una floresta amb ganes d'endur-se els tres punts del municipal i els locals saltaven ferits i amb diverses baixes per lesions i grips, el partit va començar una mica boig i tot el joc es derivava pel mig camp. Tant uns com altres inquietaven les dues porteries la floresta estrenyia i buscava el gol amb diverses jugades d'atac sense sort alguna, però entre anades i vingudes Carles s'internaría per la banda i obriria un marcador de gol a xut creuat. el resultat de la primera part seria d'1 a 0.

2 º part: La lesió de Felip donaria entrada a pibe que seria el revulsiu del partit. Els visitants empatarien el partit en una segona part molt lluitada per part dels dos equips que podia haver acabat el parit tant per un com per l'altre. llavors Pibe s'encarregaria de crear una bona jugada d'atac que va materialitzar amb èxit i més tard donaria l'assistència del 3-1 final a un German que va donar atac als arlequinats. 3 punts i a seguir.

Juvenil Els nostres nois es van deixar els punts en el camp del tercer classificat per un 4 a 0 a casa del Torrelles.

Aquesta setmana el amateur viatja a El vendrell, dissabte a la tarda a la recerca d'una nova victòria.

Notícies: Carlos es va lesionar en la trobada i pateix un esquinç que el mantindrà apartat uns 8 dies. ànim estem amb tu!!!