Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)

 

 

 

  Altres      
         
Publicitat
 
 
  • Activitats empresarials:
    Assegurança contra robatori, incendi, danys per aigua, RC... de naus industrials, magatzems, oficines, comerços i locals comercials,...)

  • Vehicles empresa/particulars:
    Per treballar amb diferents companyies, podem oferir propostes molt variades tant de preu com de cobertures.

  • Llars i Comunitats

  • Medisalut:
    L’assegurança d’assistència sanitària de Mapfre amb condicions especials per als agremiats (Inclou la modalitat de reembors de lliure elecció, gran cobertura i garantia bucodental bàsica)

  • Assegurances de vida i accidents individuals com:
    PROMOVIDA : Assegurança de vida exclusiva amb MAPFRE, proporcionant un capital garantitzat en cas de mort per qualsevol causa i invalidesa permanent absoluta. Les primes són significativament més baixes que altres modalitats similars.

    TODO VIDA: Assegurança de vida que ofereix una excel.lent protecció a l´assegurat i a la seva família per oferir un capital inmediat + rendes mensuals de fins 1.500 € durant 10 anys en cas mort per qualsevol causa o invalidesa permanent i absoluta. Interessants condicions econòmiques.

    VIDA AUTÒNOMS: Assegurança de vida per al col.lectiu de treballadors autònoms, combinant un capital en cas de mort accidental o invalidesa permanent i absoluta; i un capital diari en cas d´incapacitat temporal que impideixi realitzar la seva activitat professional. Interessants condicions econòmiques.

    Per assessorament i contractació poden posar-se en contacte amb el Departament d´Assegurances al telèfon 972.213.672 o bé, per e-mail consellers@uecgirona.com
  •   Mapfre empresas
    © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008