Ajuntament d'Arenys de Munt
www.arenysdemunt.cat
ESPORTS
Regidor: Manel Lladó

Tècnic: Pere Rifà

Adreça: Rambla Francesc Macià, 59 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

e-mail: esports@arenysdemunt.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 10h a 14h. Hores convingudes
L´activitat esportiva resulta essencial per garantir la salut dels nostres ciutadans. El nostre món altament mecanitzat fa que hagin desaparegut les tasques que requereixen d´esforç físic i per això, l´activitat física i l´esport són complements imprescindibles per a la bona salut del cos i de la ment.

Estem contents que tots els clubs d´Arenys de Munt hagin augmentat el nombre de practicants I el nostre esforç se centra en poder cobrir els importants dèficits d´instal·lacions que patim per aquest gran augment de practicants.

El Consell Municipal d´Esports coordina tota l´activitat esportiva: la d´esports col·lectius i la d´esports individuals. De manera que és el treball voluntari de tots els seus membres el que fa possible la gestió del calendari esportiu i de les instal·lacions municipals.

Darrerament diferents clubs s´han atrevit a organitzar Campionats de Catalunya i Campionats d´Espanya. L´homenatge a les seleccions catalanes ha estat un acte molt emotiu que ha posicionat tots els clubs a favor de les nostres seleccions.

L´any 2005 s´ha celebrat la primera nit de l´esport que ha guardonat els millors esportistes de la temporada i la millor trajectòria esportiva.

La marxa dels termes, el primer diumenge d´octubre, és una prova que ens omple el poble de caminadors d´arreu que venen a gaudir del nostre paisatge.

Tenim projectada una nova zona esportiva a l´espai de Can Zariquei que serà un complex que ha se servir per resoldre els nostres actuals dèficits.

A Arenys de Munt aspirem a aconseguir el màxim de títols i d´èxits esportius però tenim  clar que la noblesa en el joc i el respecte pels rivals han de ser sempre presents i que són més desitjables que qualsevol victòria.
 
Anar al Bloc de les Obres
Suggeriments i queixes
Anar al web del Projecte Impuls
Botigues d'Arenys de Munt
Anar al web del Parc del Montnegre i el Corredor