06 novembre 2008

Experimentant a casa


El passat 2 de novembre va ser l'aniversari de l'Oriol i, per deformació professional, no vaig poder deixar escapar l'oportunitat de fer un dels meus experiments. Es tracta d'una mousse de xocolata blanca amb un interior de mandarina, un cremós de llimona, un cruixent de praliné i una dacquoise de coco (apareix en un dels dulcypas que rebo mensualment).

Em feia una mica de por que quedés un pèl dolça però el conjunt resulta força agradable i no excessivament empalagós. A més, havia comprat una pistola elèctrica d'aquelles que s'utilitzen per pintar parets però que molts fem servir per pistolejar pastissos, així que era l'oportunitat perfecta per provar-la. M'imaginava que els resultats no serien òptims (tenint en compte que em va costar 19 euros) però no va del tot malament si l'has de fer servir de tant en tant. Aquí teniu algunes fotos de com va quedar el pastís.

17 març 2008

Feliç "no aniversari"

Això d'escriure no se m'ha donat mai gaire bé i sempre he pensat que, les coses, és millor guardar-se les per a un mateix. Però, de vegades, enmig de la rutina del dia a dia i sense que t'ho esperis gens ni mica, algú et soprèn.

L'altre dia, en sortir de la feina, les meves companyes em van proposar d'anar a dinar per celebrar l'aniversari d'una noia que havia fet els anys al desembre. En cap moment vaig pensar que m'havien "enganyat" i que també celebravem els meus 2X anys (jeje...la dada és irrellevant). La sorpresa va venir a les postres, quan ens van fer bufar un gran pastís de tè verd i maduixes amb nata que havien fet elles mateixes i que duia al damunt una foto feta amb pa d'òstia i tinta comestible amb el dibuix de dues "Alicies" i les nostres respectives cares, previ tractament amb photoshop (per cert, gràcies Jaume).

No només va ser genial el dinar i el fet de tornar a bufar un pastís d'aniversari sinó també saber que no ho tenim tot previst ni planejat. Qualsevol dia pot ser diferent. Moltes gràcies per fer-me sentir especial :-)