XAC! Xarxa d'Agrònoms de Catalunya

L'article del mes

Històric d'articles

Els enginyers que mimaven les fruites i les corrents d’aire

Altres

Els enginyers que mimaven les fruites i les corrents d’aire

L'enginyeria agroalimentària tracta amb productes "vius, no pas com altres enginyeries que tracten amb productes "inanimats" (elements metàl·lics, derivats plàstics, etc.).

És per això que el tècnic ha de “mimar” el producte alimentari, tot sabent triar i aplicar amb cura la tecnologia i les instal·lacions pertinents.

Article complet

Jordi Graell i Sarlé, Professor de Tecnologia dels Aliments a l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida

L'enginyer especialista

Jordi Graell i Sarlé, Professor de Tecnologia dels Aliments a l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida

Desenvolupo les tasques i funcions pròpies d’un professor universitari,és a dir: docència, investigació i gestió.

D’altra banda participo en activitats d’investigació (al si de la Unitat de Postcollita de l’IRTA)que tenen a veure amb la millora de la qualitat de la fruita durant l’etapa postcollita.

Perfil complet

Suport als i les estudiants

Si sou estudiants d'enginyeria agrònomica sou especialment benvinguts i benvingudes a la nostra comunitat. Us oferim serveis i avantatges pensats per a les vostres necessitats.

Relació amb les empreses

La vostra empresa trobarà amb el COEAC un col·lectiu de gent molt activa i disposada a participar en nous projectes. Per això us convidem a visitar regularment aquest lloc web i a fer-nos arribar qualsevol proposta per treballar plegats.


© 2007 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32