29/08/10 – Promoció econòmica: cal creure-hi!

“En els darrers mesos diversos membres del tripartit, desprès de 12 anys de govern, han descobert que potser sí que val la pena tenir en compte el turisme com una de les activitats econòmiques a potenciar. Curiós que ho diguin just quan CIU Vilanova hem obert aquest debat! Ara bé, les paraules se les emporta el vent i els fets demostren la veritat: la ciutat potes enlaire en temporada alta de turisme.”

23/08/10 - Primer post desprès d'uns dies de vacances

Enguany just desprès del Vot del Poble vam marxar els quatre de casa durant sis dies cap a Portugal. Ens vam moure per la zona d’Estoril, Lisboa, Cascais i Sintra i vam combinar descans amb una mica de turisme. Vam tornar just per la Festa Major de la Geltrú i desprès vam fer una escapada d’un parell de dies a la Cerdanya.

22/07/10 - El teixit associatiu marca la identitat vilanovina

Un dels principals motius que demostra que Vilanova i la Geltrú està viva i dinàmica és el seu extens moviment social. El gran teixit associatiu i cultural que tenim ens fa sentir orgullosos de ser vilanovins. Des de sempre, Vilanova s’ha caracteritzat per ser un municipi inquiet i mogut, però no em refereixo només a les activitats organitzades des de les institucions com l’Ajuntament, sinó aquelles que sorgeixen de la iniciativa privada de col·lectius i entitats.

16/07/10 - La força d'un poble *

La manifestació del passat dissabte contra la sentència del Tribunal Constitucional que ha retallat l’Estatut de Catalunya, demostra que el poble català està viu i té força per reivindicar els seus drets. Va ser un èxit de la democràcia d’un poble i una gran demostració d’unitat nacional. Més d’un milió de catalanes i catalans de diferents edats, ideologies i procedències unides sota un mateix sentiment: la indignació. Catalunya ha parlat de manera unitària i ben fort, i ho ha fet pacíficament.

11/07/10 - UN DIA QUE NO OBLIDARÉ

Ahir cap a dos quarts de quatre sortia un autocar amb una seixantena de vilanovins i vilanovines cap a Barcelona amb un sentiment que ens unia: la indignació! Qui és el Tribunal Constitucional per dictaminar que allò que el poble català democràticament ha decidit no val? Això és democràcia?

Sobre les 5 de la tarda ja estàvem al Passeig de Gràcia i l’ambient era impressionant. Milers i milers de persones de diferents edats, diverses ideologies i també de diverses procedències però amb un sol sentiment i una sola veu:

SOM UNA NACIÓ – NOSALTRE DECIDIM

10/07/10 - Som una nació - nosaltres decidim (post unitari)

La sentència del Tribunal Constitucional ha tocat parts molts substancials de l’Estatut de Catalunya votat pels catalans el 18 de juny de 2006. Ha afectat la seva columna vertebral, el seu nucli dur: la nació, la llengua, el finançament, les competències i el seu blindatge.
Estem davant una actitud clarament contrària al que ha de ser una interpretació flexible i oberta de la Constitució. El pacte constitucional de 1978 ha quedat tocat amb aquesta sentència.

30/06/10 - Demanem una rebaixa del rebut de l'aigua i dels preus públics municipals degut a l'augment d'IVA

El proper 1 de Juliol entra en vigor un augment de l’IVA a tot l’Estat espanyol que amb el context actual de crisi econòmica pot afectar de forma directa a la majoria de ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú. El Grup Municipal de Convergència i Unió considerem que augmentar els impostos repercuteixen directament sobre el consum de les persones, i per això ho portarem en el Ple Municipal del proper dilluns dia 5 de juliol.

25/06/10 - Vilanova i la Geltrú pot tenir un futur prometedor *

Vilanova i la Geltrú, des de que hi vaig néixer, m’ha despertat un sentiment especial. Tot i que uns anys de la meva infantesa els vaig passar a l’estranger per motius laborals del pare, el meu pensament sempre ha estat aquí. He comprovat que la personalitat de Vilanova és única i m’agrada tal com és. Vaig acceptar el càrrec que actualment ocupo perquè crec en les potencialitats d’un municipi que ha crescut exageradament en els últims anys perdent el rumb i l’essència. M’inquieta veure que la meva ciutat va a la deriva per la mala gestió i la pèrdua d’oportunitats.

11/06/10 - Primer som ciutadanes i ciutadans

Ara fa un any que l’equip de Convergència i Unió em va presentar públicament com a candidata a l’alcaldia per la meva ciutat, Vilanova i la Geltrú. Fa vuit anys que em dedico a la política municipal i gràcies a la confiança de tot el partit, i molt especialment de l’Esteve Orriols, estic encapçalant un projecte que ens ha de portar a totes i tots a prosperar en una ciutat millor. Tot i així, encara que sembli un contrasentit, jo no em considero política, sinó ciutadana. Una ciutadana privilegiada que té l’oportunitat de fer una Vilanova i la Geltrú millor pel màxim de gent possible.

09/06/10 - Divendres explicaré la Vilanova i la Geltrú que vull a la conferència "Fa un any, falta un any".

Aquest divendres us explicaré el model de ciutat que vull quan fa un any que vaig presentar-me oficialment com a cap de llista de les eleccions municipals que se celebraran l’any vinent. Durant aquest temps he conegut amb més profunditat la realitat de tots i cada un dels barris de Vilanova i la Geltrú, fet que s’ha traduït en un treball periòdic i constant a nivell intern com en les comissions i plens de l’Ajuntament.

Contingut sindicat