Demanem bonificacions a la Zona Blava pels residents i denunciem l’abús de la SGAE a comerços i entitats

El grup municipal de Convergència i Unió presentarem avui en el ple del mes de maig de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dues mocions encaminades a millorar la situació econòmica de les ciutadanes, i ciutadans, com també els comerços i entitats culturals.

Atès que el país està immers en una crisi econòmica generalitzada i que la ciutat té unes tarifes de Zona Blava elevades (preu/hora), que han anat augmentant de preu en els darrers temps, des de CiU demanem que l’Ajuntament bonifiqui, diàriament, la primera hora d’estacionament als residents del municipi.

30/04/10 - I després de la crisi, què serem? *

Hi ha moments en que estem cansats de parlar sempre del mateix tema i decidim parlar d’una altra cosa, simulant que la crisi ja no és actualitat, i de tant en tant tenim atacs d’optimisme i ens sembla detectar indicadors de canvis. Però quan poses els peus al terra veus que no és així.

La situació no ha millorat i continuen havent-hi moltes empreses, sobre tot petites i mitjanes, que estan fent grans esforços per no haver de tancar, i continua havent-hi cada dia més persones que perden la seva feina.

24/04/10 – VNG pas a pas pel barri de la Geltrú

Aquest matí a partir de les 10.00 hem estat els regidors del Grup Municipal, acompanyats d’amics i simpatitzants, al barri de la Geltrú.

Ha estat una més de les passejades que des de fa un any fem els dissabtes al matí pels barris de la ciutat, però avui hem encetat nou format.

Durant tot el matí ha estat instal•lada una carpa a la Plaça Lledoners, on tots els qui ho desitjaven podien deixar constància de les seves inquietuds o queixes. Ens hem compromès a contestar-les totes explicant les accions que hem posat en marxa per ajudar a solucionar els problemes.

23/04/10 – Sopar celebració 30 anys JNC

Ahir dia de Sant Jordi es va celebrar a la nostra ciutat un sopar per celebrar els 30 anys de la fundació d’aquesta organització.

La participació va ser massiva i durant el sopar es va lliurar el premi Compromís al periodista Francesc Marc Àlvaro.

Aquest premi el van instaurar l’any passat les joventuts vilanovines, i el primer guardonat va ser en Marcel.lí Garriga.

Felicitats als organitzadors; va ser una nit perfecte.

22/04/10 – Nit de la lectura organitzada per el Cercle Professional

Aquesta entitat de la nostra ciutat va organitzar aquest dijous per primer cop una lectura de poemes. L’acte va tenir lloc al Foment Vilanoví a les 7 de la tarda.

Desprès de la benvinguda per part del president de l’entitat, en Tomás Rosalen, el periodista vilanoví Jordi Martí va iniciar l’acte, explicant el seu funcionament i fent la lectura del primer poema. Seguidament 18 convidats, entre els quals vaig tenir el privilegi de ser, vam llegir cadascú un poema.

Va ser una manera molt original i entretinguda de passar una bona estona gaudint de la lectura de poemes d’amor.

21/04/10 - VNG Pas a Pas té un nou format més proper per conèixer la realitat de tots els barris

Aquest dissabte reprenem les passejades que el grup municipal de Convergència i Unió organitza cada mes amb el nom de VNG Pas a Pas, en aquesta ocasió al barri de la Geltrú. Ja fa un any que passegem tant jo com els meus companys regidors pels barris de Vilanova i la Geltrú per conèixer de primera mà la situació de cada indret.

14/04/10 - El tripartit vilanoví rebutja les propostes de crear un menjador social i atorgar bonificacions a les famílies

El grup municipal de Convergència i Unió hem presentat aquest dilluns en el ple del mes d’abril de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú una moció centrada en algunes de les mesures anticrisi que estem defensant des que les vam presentar en el plenari sobre l’estat de la ciutat.

Hem tornat a demanar al govern local que obri un menjador social al centre de la vila i també que les famílies amb la renda baixa que es trobin a l’atur tinguin bonificacions en els impostos municipals. L’executiu format pel PSC, ERC i ICV han tirat enrere aquestes propostes.

06/04/10 - Proposem crear un menjador social i atorgar bonificacions a les famílies en atur

Des del grup municipal de Convergència i Unió estenem la ma al govern tripartit local per fer front a la crisi econòmica que afecta a molts ciutadans i ciutadanes. Tornem a demanar als responsables de l’executiu municipal que actuïn i agafin la responsabilitat que els hi pertoca en aquests moments difícils, per aquest motiu des de la federació estem oberts a col•laborar en trobar mesures que facilitin la vida al màxim de persones possibles.

Existeix una mala gestió dels recursos per part del tripartit local que acaba per perjudicar-nos a totes i tots

En la roda de premsa d'aquest matí he demanat més rigor al govern tripartit de Vilanova i la Geltrú en l’execució de l’obra pública. Des de la recent inaugurada Rambla de la Pau, el company Josep Ibars i jo hem manifestat que algunes de les obres que s’han dut a terme dins el FEIL han tingut poc rigor a l’hora de portar-les a terme i també hem demanat una millor gestió dels recursos.

Volem més accions de l’equip de govern per fer front a la situació de crisi que pateixen els ciutadans i ciutadanes

El grup de Convergència i Unió considerem que cal reforçar les actuals polítiques i actuacions municipals orientades a combatre els efectes de la crisi econòmica. En el ple sobre l’estat de la ciutat vam fer públiques una vintena de mesures perquè el govern tripartit local les tingués en compte, cosa que no ha fet.

Contingut sindicat