www.neuslloverasalcaldessa.cat

Amics i amigues us vull informar que hem posat en funcionament el web de la campanya on apareix tota la informació sobre les propostes i accions que volem per una Vilanova i la Geltrú millor. Podeu accedir-hi a www.neuslloverasalcaldessa.cat
Moltes gràcies!

Quina Vilanova i la Geltrú vull (i V)

És hora de canviar perquè a Vilanova i la Geltrú no només es parli de civisme i de convivència sinó perquè sigui una realitat. L’actual govern ha volgut fer-hi alguna cosa, no els ho negaré, però no ha anat més enllà d’unes quantes campanyes amb banderoles als fanals i anuncis que no veia ningú. No és fàcil prendre una postura clara sobre quines han de ser les normes per a fer servir l’espai públic quan dins un mateix govern hi ha punts de vista molt diferents, massa com per posar-se d’acord entre ells.

Quina Vilanova i la Geltrú vull (IV)

És hora de canviar perquè l’esport no sigui una àrea de segona fila a l’Ajuntament. L’esport té tradició a Vilanova i la Geltrú, tots ho sabem. Jo tinc a prop l’hoquei, però és un de tants esports que es practiquen a la ciutat. Però massa sovint queden en segon pla.

16/04/11 - Complicitats amb Foment del Treball per Vilanova i la Geltrú

Aquesta setmana m'he reunit amb el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, amb qui he tractat sobre el projecte que tenim entre mans l'equip de Convergència i Unió de cara a les eleccions municipals i que afecta postiviament en el futur de Vilanova i la Geltrú.

Quina Vilanova i la Geltrú vull (III)

És hora de canviar per no deixar perdre més oportunitats de potenciar i de projectar el nostre patrimoni, material i immaterial. Vilanova i la Geltrú té una vida cultural molt rica coneguda a fora. Crec que tots tenim la sensació que no s’aprofita prou, que podria ser un molt bon reclam per atraure turisme, però que sempre queda curt.

Quina Vilanova i la Geltrú vull (II)

És hora de canviar per acabar amb la ineficiència i el malbaratament de recursos que ha estat marca de la casa de l’actual govern tripartit de Vilanova I la Geltrú. La falta de rumb ja fa anys que els vilanovins I les vilanovines l’estem patint. Hem pogut veure com en realitat hi ha hagut tres direccions, cadascuna al seu aire implicada en la seva parcel·la de poder, sense diàleg, sense coordinació, i n’hem notat els efectes en forma d’una organització ineficient, en forma d’una gestió poc eficaç, en forma d’una pèrdua d’oportunitats continuada...

Quina Vilanova i la Geltrú vull (I)

El passat divendres en la conferència Raons pel Canvi a Vilanova i la Geltrú vaig explicar la ciutat que vull com a ciutadana i com a alcaldable de CiU. Vull una Vilanova i la Geltrú segura d’ella mateixa, una Vilanova segura del que és avui i del què vol ser demà. Una Vilanova com sempre ha estat: una ciutat amb les idees clares, capdavantera i pròspera. Vull una Vilanova que sap qui és i cap on va.

08/04/11 - Un equip preparat, honest i amb esperit de servei *

Dissabte passat vaig presentar l’equip que m’acompanya en aquestes properes eleccions municipals a Vilanova i la Geltrú i me’n sento molt orgullosa. Quan vaig ser elegida cap de llista vaig comprometre’m a treballar per tots i cadascun dels vilanovins i les vilanovines, i aconseguir fer de la meva ciutat un lloc millor per a viure i treballar. Ara comença a prendre forma la feina que hem estat fent des de Convergència i Unió en els últims anys

Contingut sindicat