14/02/11 - 100 dies per aconseguir el canvi a Vilanova i la Geltrú

Sembla que fos ahir que em presentava com a cap de llista de CIU a Vilanova i la Geltrú, i en canvi ja han passat dos anys. Fa dos anys que la vostra generositat em va donar la possibilitat de liderar un gran projecte, el projecte de CIU a Vilanova i la Geltrú. Un projecte per el qual molts vilanovins i vilanovines han treballat i que havia tingut una persona molt especial al capdavant: l’Esteve Orriols.

26/01/11 - El pressupost vilanoví del 2011, hipotecat i continuïsta

El grup municipal de Convergència i Unió valorem els pressupostos de l’any 2011 de poc imaginatius i continuistes respecte anys anteriors. Els comptes haurien d’haver estat més estudiats i amb noves idees més enllà del que ha fet el govern municipal de retallar-ne algunes despeses.

19/01/11 - Primer contacte per a desencallar el nou hospital

El regidor Francesc Sánchez i jo mateixa ens vam reunir ahir a Barcelona amb el nou Director General d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en Francesc Sancho. L’objectiu de la reunió era, en primer lloc, comprovar en quin estat es troba el projecte del nou Hospital Comarcal que anunciava fa alguns mesos la Consellera Marina Geli en una visita a Vilanova i la Geltrú.

18/01/11 - Una gran responsabilitat

El nou Govern de la Generalitat, que tot just està donant els primers passos, afronta una gran responsabilitat. El President, Artur Mas, sap que els catalans i les catalanes esperen molt d’ell. Molts ciutadans i ciutadanes, tal com es va demostrar a les urnes, confien en ell per treure el país d’una situació molt complicada, sense recursos, amb un entorn econòmic que no aixeca cap i amb un estat anímic molt tocat com a nació. Caldrà més que mai optimitzar la gestió, esprémer al màxim fins a l’últim cèntim disponible, i sobre tot posar-hi molta imaginació.

31/12/10 - El meu desig per a l’any 2011

Estem a punt d’entrar en un nou any del que no sabem què ens depararà. Es moment de desitjos i el meu és el següent: “que entre tots siguem capaços de construir un futur millor”.

22/12/10 - Demanem habitatges de promoció municipal als actuals terrenys de la Policia Local

El grup municipal de Convergència i Unió proposem al govern tripartit de Vilanova i la Geltrú que la construcció d’habitatges de protecció oficial als terrenys de l’actual caserna de la Policia Local siguin de promoció municipal.

20/12/10 - Bona recollida de joguines i aliments en la Cantada de Nadales Solidària

El grup municipal de Convergència i Unió hem recollit una bona quantitat de joguines i aliments en la Cantada de Nadales Solidària organitzada el passat divendres al local social de la Confraria de Pescadors.

La finalitat de l’esdeveniment ha estat aprofitar la celebració de les festes nadalenques per ajudar les famílies amb menys recursos econòmics a través d’aquesta recollida. De tot el material que s’ha recollit, les joguines seran lliurades a la Creu Roja, ja que organitza la Campanya cap nen sense joguina, i els aliments seran donats a Càritas.

3/12/10 - El canvi ha començat *

Humilitat i responsabilitat són els sentiments que vull destacar de les paraules de l’Artur Mas després de la victòria en les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge. Quan tot feia preveure que hi hauria una desmotivació general en la participació, la ciutadania ha demostrat, una vegada més, a qui ens devem els polítics. Comparteixo totalment les afirmacions de l’Artur Mas quan deia que hem d’estar orgullosos del triomf de CiU però sense presumir-ne, perquè no hem de perdre de vista que no som salvadors sinó servidors.

11/11/10 - Objectiu 2011: millorar el benestar de tots els vilanovins i vilanovines

Quan vaig agafar la direcció del grup municipal de Convergència i Unió, ara fa un any i mig, ho vaig fer amb el convenciment que l’activitat política local ha de ser de proximitat. Aquest és l’aspecte que més ens diferencia dels altres grups polítics de la ciutat. Us puc assegurar que les propostes que presentem no són un “copiar i pegar” d’un programa estàndard de partit, sinó que són fruit d’un contacte molt directe amb la ciutadania i amb la realitat quotidiana.

Vull saber com veieu Vilanova i la Geltrú

El que més m'atrau de les xarxes socials i d'internet és la interacció que tinc amb les persones. Això és un potencial que penso que s'ha d'explotar. Per això, he decidit engegar una enquesta a través del meu blog personal per conèixer la visió i opinió dels ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú sobre la ciutat. El test està format per preguntes relacionades en tots els àmbits del municipi. L’estat de la ciutat, la cultura, l’urbanisme, la mobilitat, la sanitat,… són alguns dels temes tractats en el qüestionari.

Contingut sindicat