Vota
Resultat:
0 vots
Actualitzat el 21/10/2010 a les 00:01h

Un país per riure

Personalment sempre he defensat la bondat i els beneficis que té per les persones que ens instal·lem en el bon humor. Tenir capacitat per afegir un punt d’humor en les diferents activitats del dia ens pot fer encarar els problemes amb millors condicions.  Perquè de fet tot és una qüestió d’actitud. Els problemes no desapareixeran més aviat si estem malhumorats, però si estem de bon humor, potser els passarem de més bon grat. I això és el que deuen acabat rumiant els think tank, i tots els responsables de màrqueting polític, i aquells que busquen legitimitat per les seves idees i projectes el 28 de novembre.

Si es tracta d’un tràngol segons les enquestes, millor que hi afegim un punt de comicitat, i a més a veure si així aconseguim que els votants es fixin en nosaltres.  És el que deuen haver pensat els caps de campanya del PSC, que aporten el lema “d’Artur Mas de lo mismo”. És cert que la frase et remet a l’enginy i gràcia dels  Gomaespuma, que tenien al  Carmelo-Cotón, i al Txema-pamundi. Va en línia al Super heroi de la quotidianitat, SuperMontilla, que han dissenyat en clau de còmic les joventuts del partit. I de la sessió de ball a ritme de All togheter now que es van dedicar els membres de la direcció i candidats socialistes, just després d’aprovar el programa. També enviava el missatge positiu, de calma per saber afrontar el repte amb bon humor.  

I CiU busca rialles, somriures i optimisme a base de l’smyle que afegeixen com a nou logotip, i de retruc amb el joc de les 9 banderes que duu Artur Mas en les seves comparaixences. Les càbales del què signifiquen, des dels 9 comtats catalans, a la 9a legislatura, semblen també un exercici humorístic. A Reagrupament s’han empescat un nou medicament, les píndoles del doctor Carretero, les Carreterina per arribar al Parlament, i han sortejat sopars amb els candidats. A Solidaritat Catalana, a Laporta, li han fet la innocentada del “vot en blanc”, que també ha tingut molt de ressò. Els de Ciutadans que ja han provat el superman, i han despullat el seu candidat, aquestes eleccions despullen la militància en un vídeo molt vist.

Està per veure encara amb què ens fan riure la gent d’ERC, (al marge de descol·locar Carod);  ICV, (que va fer un vídeo d’aquells sense cinturó al cotxe); i el PP, (a més de les bromes de mal gust constitucional, amb llengua i immigrants). Perquè de ben segur també recorreran a l’humor. Què millor per temps de crisi, que dissenyar un país per riure, que no per viure?

Navega per les etiquetes

eleccions Parlament

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Xavier Graset
Nascut a Vila-seca (el Tarragonès) el 1963, periodista, home de ràdio, actualment dirigeix "L'Oracle" a Catalunya Ràdio (15-16h). Va ser delegat a Madrid d'aquesta emissora entre els anys 1988-1995 fent el seguiment de l'actualitat en aquella època de mandat de Felipe Gonzàlez al capdavant del Govern espanyol. Ha participat a diversos programes d'entreteniment a TV3 i ha escrit diversos llibres. Amant de la bona vida, la bona cuina, i el bon teatre.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: