Dimecres, 3 de novembre de 2010 | 18:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP considera una declaració de guerra el titular d''El País'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El diari titulava que Rajoy vol privatitzar els serveis socials
El PP considera una declaració de guerra el titular d''El País'
Política 03/11/2010 10:23
S'aveïna una tempesta entre el PP i el diari El País. En les files populars no ha agradat gens el titular amb el qual el diari de Prisa va obrir el seu extens reportatge sobre Rajoy, signat pel director del rotatiu, Javier Moreno.
pp-cospedal-rajoy-pons
El titular era demolidor: "Rajoy privatitzarà els serveis socials estratègics si arriba a la Moncloa". La resposta de Gènova ha estat, de moment, tímida. S'han limitat a enviar una nota interna als seus principals càrrecs deixant clar que "el titular que aquest diari duu en portada està manipulat. El Partit Popular NO privatitzarà els serveis socials en cap cas".

Al PP, segons fonts que cita El Confidencial, consideren el titular la constatació que els mitjans de Prisa han iniciat la campanya de desprestigi cap al PP, i veuen després de la mateixa l'empremta de Rubalcaba.

Segons l'argumentari enviat als seus càrrecs i dirigents, Rajoy no privatitzarà els serveis socials perquè "les competències en Educació, Sanitat i Dependència estan transferides a les comunitats autònomes", i que "ningú haurà de pagar per serveis socials estratègics, que seguiran sent universals i gratuïts com fins ara".

No obstant, en el PSOE estan convençuts que Rajoy té una "agenda oculta" i que les retallades duts a terme pel Govern seran menors en comparació amb el que farà el PP en el cas d'arribar a Moncloa. I és que a ningú se li escapa que una recentralització no depèn tant de competències sinó de voluntat política.
wgm
03/11/2010
Aixó que diu el PP que diu Rajoy em fà tremolar encara mes. Només penso en les polítiques socials de "La llebre de Bombay" i en la seva no aplicació i en el silenci de Rajoy.
JO
03/11/2010
El pp cuando conviene tiene la piel muy suave y se ofende por los titulares del Pais¿que deberiamos hacer una mayoria de españoles cuando periodicos como La Vanguardia,El Mundo,ABC,La Gaceta,La Razon,Intereconomia,La Cope,y todo un sidral de medios que controlan y dominan a su antojo? pues mi opinion es ponerse ha temblar,y en cambio ahi nos tienen aguantando improperios, de algunos Mentiras,insidias,y lo que es peor un ataque frontal hacia Catalunya
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1