Dissabte, 13 de novembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puigcercós demana el vot perquè PP i CiU sumen una majoria absoluta "sobrada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Avisa a Mas que Camacho és un "conillet" que Rajoy maneja per control remot
Puigcercós demana el vot perquè PP i CiU sumen una majoria absoluta "sobrada"
Política 12/11/2010 23:12
EP.- Joan Puigcercós, candidat d'ERC, ha alertat aquest divendres que, malgrat que l'enquesta del CIS apunta a un remuntada dels republicans, CiU i PP sumen una majoria absoluta "sobrada" que els permetria governar després de les eleccions.
En un míting a L'Hospitalet de Llobregat davant més de 300 persones, ha avisat al líder de CiU, Artur Mas, que si té la temptació de pactar amb la líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, aquesta és un "conillet" -en al·lusió al conillet de Duracell- que funciona per "control remot" des de la seu del PP de Madrid.

"I si se li acaben les piles -a Camacho-, fora. A Piqué se li van acabar i fora, que vingui un altre, com García Albiol", ha avisat sobre la possibilitat que el regidor popular de Badalona sigui candidat a substituir l'actual líder dels populars a Catalunya.

Puigcercós ha recalcat als militants d'ERC que s'enfronten a dues setmanes decisives per aconseguir que el partit no només sigui la tercera força del Parlament, sinó que eviti que CiU pugui pactar un govern amb un PP que "juga amb les persones, ataca Catalunya per guanyar vots a Espanya, agita les baixes passions i vol dividir la societat en dues".

Així mateix, ha recalcat que, de produir-se un pacte entre convergents i populars, el PP es trobaria amb una CiU "tova" que, segons ha dit, ha pactat amb les 'majors' nord-americanes no complir la Llei del Cinema català, i que beneficia amb les seves esmenes al Congrés a grans empreses de Madrid com ara ACS i Ferrovial.

Puigcercós també ha tingut un retret per al PSC, en aquest cas per al president de la Generalitat, José Montilla, al que ha avisat que voler recuperar l'Estatut amb el suport del PSOE és "un acte de fe o un acudit".

Protesta i record per a Carod

El candidat a l'alcaldia de L'Hospitalet de Llobregat, Eduard Suárez, ha recordat a l'ex líder del partit, Josep Lluís Carod-Rovira, perquè el lema que aquest va impulsar per a la formació -'mans netes'- segueix imperant a una ERC que, "a diferència d'altres partits, no s'ha vist vinculada amb presumptes casos de corrupció política".

L'acte ha registrat la protesta de dos joves que, abillats amb una pancarta que resava 'Capitalisme=Bolonya' han pujat breus instants a l'entarimat on parlava Puigcercós per criticar la reforma universitària.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1