Viure massa ràpid

 

5 comentaris

  1. Reca Vidiella #

    Excel.lent reflexió Oriol. Intimista i de profunditat.
    De fet, massa velocitat és igual a menys consciència del que vivim. Hem de saber adequar el ritme a la vía de la nostra vida per no perdre’ns el ‘paissatge’ que ens dibuixen els nostres èssers estimats.

  2. Rodolf Mancho Iglesias #

    Oriol, una gran reflexió sobre el sentit de la vida.i de la manera com la vivim, demostrant que tens uns grans valors humans. Una abraçada Oriol.

  3. Roger Martí #

    Oriol,

    M’agrada hagis exposat aquesta reflexió tant important com humana. Lamentablement aquestes coses al llarg de les nostres vides ens fan reflexionar sobre molts aspectes i valorem molt més uns altres sobretot la qualitat humana dels quí ens envolten.

    La resposta de la tesi de les dues opcions per a cadascú és incert e imprevisible. El que si puc dir és que si vivint ràpid un ha estat capaç de recollir i oferir al llarg de la seva vida el més valuós com és la honestedat, comprensió i amor als demès, tingues clar que “les dues ratlles”no seran oblidades pels demès sinó subratllades i recordades per tothom….

    Una abraçada Oriol.

  4. Jordi Troté #

    Almenys aquesta és una reflexió feta a poca a poc i sense presa.

  5. BpB #

    Excel·lent reflexió que m’ha permès parar uns moments per escriure això. Moltes gràcies!

Deixa una resposta:





  • BpB: Excel·lent reflexió que m’ha permès parar uns moments per escriure això. Moltes gràcies!
  • Jordi Troté: Almenys aquesta és una reflexió feta a poca a poc i sense presa.
  • Roger Martí: Oriol, M’agrada hagis exposat aquesta reflexió tant important com humana. Lamentablement aquestes coses...
  • Rodolf Mancho Iglesias: Oriol, una gran reflexió sobre el sentit de la vida.i de la manera com la vivim, demostrant...
  • Reca Vidiella: Excel.lent reflexió Oriol. Intimista i de profunditat. De fet, massa velocitat és igual a menys...
Les Meves Intervencions Pregunta'm On Serè