Dimarts, 16 de novembre de 2010 | 19:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Desmantellen a Barcelona un hipermercat de drogues sintètiques

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Hi ha vuit detinguts
Desmantellen a Barcelona un hipermercat de drogues sintètiques
Societat 16/11/2010 12:31
Europa Press.- La Policia Nacional ha desmantellat un hipermercat de drogues sintètiques i ha detingut a vuit narcotraficants dedicats a la distribució de drogues de disseny, haixix i cocaïna a la província de Barcelona, segons han informat fonts policials.
Droga confiscada per la policia
Els locals d'oci nocturn i restaurants d'alt standing eren els llocs on els traficants contactaven amb els clients.

En els tres registres domiciliessis realitzats per la policia s'han intervingut quatre quilos de speed en pols, 3,5 quilos d'haixix, 2.000 pastilles d'èxtasis, 500 grams de cristall, 1,1 quilos de ketamina, 1.300 microsellos de LSD, 300 grams de marihuana i 100 grams de cocaïna, amb un valor total d'uns 220.000 euros.

En els registres, la policia també va confiscar 10.000 euros, útils per a la manipulació i tall de la droga, així com documentació relacionada amb les seves activitats il·lícites.

L'operació per detenir a aquest grup que distribuïa drogues de disseny a Barcelona i província es va iniciar al maig, i la investigació va permetre identificar a una dona de nacionalitat espanyola, veïna de Barcelona, com a principal responsable de la distribució de drogues en locals d'oci nocturn i restaurants.

Els agents la van detenir el dia abans de la seva marxa a Veneçuela amb la intenció de fixar el seu domicili habitual, i en el registre de la seva casa es van intervenir diferents quantitats de speed, cocaïna, èxtasi en pastilles i líquid, tot preparat per a la seva distribució, així com dos bitllets d'avió a nom de l'arrestada i una altra persona.

La investigació va identificar a diversos individus més dedicats a les mateixes activitats, entre ells els dos subministradors de la droga a la dona detinguda, que serien els responsables de l'emmagatzematge, transformació i alteració de les drogues gràcies als seus coneixements químics, als seus propis domicilis a Barcelona.

Aquests disposaven d'una xarxa de col·laboradors encarregats de la distribució i venda de les substàncies elaborades a discoteques, bars musicals, festes privades o restaurants de nivell econòmic.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1