Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:44
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Luis Suárez avala Xavi com a Pilota d'Or

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Crec que Xavi em vindrà a fer companyia"
Luis Suárez avala Xavi com a Pilota d'Or
Esports 15/11/2010 14:00
Europa Press.- L'ex internacional Luis Suárez, únic 'Pilotad'Or' espanyol, va apostar pel blaugrana Xavi Hernández com el seu hereu i guanyador en l'edició 2010, on el de Terrassa és un dels favorits juntament amb Andrés Iniesta i l'holandès Wesley Sneijder.
9xavi-seleccion
"Xavi, jo crec que Xavi em vindrà a fer companyia", va assenyalar Suárez a Europa Press, reiterant que el català és per a ell el favorit per davant del jugador de l'Inter, club en el qual el gallec va jugar i forma part. "No, no, crec que Xavi ha fet un any més complet", va resoldre.

D'altra banda, el que fos un dels millors futbolistes espanyols també es va referir a la marxa de José Mourinho del conjunt 'neroazzurro'. "De moment no el trobem a faltar, però ja veurem", va comentar.

Luis Suárez va ser un de les nombroses personalitats del món del futbol que va acudir a Las Rozas per a l'homenatge a la selecció espanyola, campiona del món a Sud-àfrica. "És un dia meravellós perquè venim a felicitar a aquest grup de xavals que ha fet una cosa fantàstica i abans van guanyar l'Europeu", va afirmar.

"Aquest grup està aconseguint coses fantàstiques i a més, segons la meva opinió, està en condicions de seguir fent-les. Estan en bona edat, han adquirit personalitat i tantes coses, que crec que van a seguir guanyant", va sentenciar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1