Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:11
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Arriba la neu a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana
Arriba la neu a Barcelona
19/11/2010 13:22
Aquest cap de setmana Barcelona inaugura temporada d'esquí amb la fira Tast de Neu però també promou la defensa dels animals abandonats amb el Saló Animaladda. No falten tampoc les estrenes teatrals, les exposicions ni la música així que no us ho perdeu!
Aquest cap de setmana inaugurem la temporada de neu a la ciutat amb la fira Tast de Neu, una festa d'inici de temporada d'esquí amb la participació de les diferents estacions d'esquí alpí i nòrdic de Catalunya així com d'altres de tot l'Estat d'àmbit internacional.

Una fira que es complementarà amb la gran rampa per fer surf de neu que s'instal·larà davant de l'Illa Diagonal i amb la presència de les millors marques del sector i les seves darreres novetats.

Continuem amb les fires perquè el Palau Sant Jordi es transforma aquests dies en el punt de referència dels animals a la ciutat.

En la seva sisena edició, el Saló Animaladda, continua promovent la defensa i el benestar dels animals abandonats a través de tallers educatius, conferències, debats i demostracions amb la capacitat d'ajuda i intel·ligència dels animals.

No faltarà tampoc una passarel·la final on desfilaran els millors gossos adoptats amb alguns famosos!

I els esportistes no podeu faltar a la 87ª edició de la cursa Jean Bouin, la més antiga de l'Estat, que dins les 12 curses de diverses categories que ofereix compta amb la Cursa Open, oberta a tothom i que en la darrera edició va reunir més de sis milers de participants.

D'amistat i de mort

En la plana teatral, el TNC estrena A l'arca a les vuit, un premi de teatre infantil que explica la història de tres pingüins que, avorrits enmig de la neu, veuen l'arribada d'un colom missatger amb dos bitllets per entrar a l'arca de Noé i salvar la vida.

Quan s'apropa el diluvi universal, només dos animals de cada espècie es podran salvar i els tres pingüins hauran de decidir quin d'ells es queda fora en aquesta odissea sobre l'amistat.

De l'amistat passem a la mort amb No som res, una roadmovie sobre el pas de les persones per la vida que s'estrena al Sant Andreu Teatre. Partint de dos cosins que es dirigeixen a l'enterrament del seu avi, aquesta comèdia ofereix una mirada divertida a la vida de dos homes fracassats davant la preeminència de la mort.

De SEAT 600 i de restes arqueològiques

El Museu d'Història de Barcelona pren el 600 com a leitmotiv per mostrar les transformacions que van experimentar la ciutat i els barcelonins durant els anys 50 i 60 quan el desarrollismo començava a palpar-se sobretot a les carreteres.

"Ja tenim 600! La represa sense democràcia. Barcelona 1947-73" mostrarà l'aixecament de la ciutat a partir de la creació de les bases de la societat de consum i el seu creixement econòmic.

I no us podeu perdre tampoc l'exposició del CaixaForum "Rutes d'Aràbia" amb més de 300 peces arqueològiques que no havien sortit mai dels seus països d'origen i que ara arriben a Barcelona per mostrar les diverses cultures que han passat per la península aràbiga.

De música i d'estrenes

I la nota musical del cap de setmana la posa l'actuació dels Arcade Fire al Palau Sant Jordi amb el seu nou disc, The Suburbs, que després de l'èxit de The Funeral tornen encara més independents i amb les seves cançons diferents i amb una gran atenció als detalls.

També podeu escoltar els conscerts de Sr. Chinarro, Josele Santiago, La Bien Querida o Standstill en la segona edició del cicle Tenim drets! Cafè & Concerts a La Farinera del Clot.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1