Vota
Resultat:
23 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 22/11/2010 a les 23:59h

Un bonic embolic

Les limitacions i prohibicions informatives que imposen els partits polítics en relació a les campanyes electorals estan reventant per tot arreu de pur surrealisme. Ja no és només el minutatge, l'ordenament petrificat i les imatges plenes de confetti que serveixen les pròpies candidatures, sinó que hi ha noves propostes -amb rellevància periodística- que queden fora per la simple voluntat dels que són dintre.

A més, la cabina electoral dels germans Marx ha tingut noves incorporacions. Ara resulta que els dos partits grans, PSC i CiU, es troben que no està clar que puguin fer un debat cara a cara, víctimes de les seves pròpies prohibicions. I els altres (ERC, PP, ICV i C's), que estaven encantats de la vida expulsant de la tele i la ràdio els competidors de nova creació, ara s'adonen que ells mateixos poden quedar exclosos quan interessa als altres dos.

Mentre, les direccions periodístiques dels mitjans públics fan d'estàtua de les Rambles esperant que algú els doni una ordre, per l'amor de Déu. I les redaccions, fins els dallonses.

En fi, ja sé que els espectadors/oïdors/contribuents n'estan fins al capdamunt de tot aquest espectacle. I tenen raó. En tot cas, per si algú vol entendre de què va tot aquest vodevil, hi ha un magnífic estudi de diversos professors de la UAB/UPF: Els blocs electorals als mitjans públics de l’Estat espanyol: una excepció a Europa.

I perdonin les molèsties.

COMENTARIS

+1
-0
Una altra premsa catalana es possible
postfederalista.cat expluralista., 23/11/2010 a les 19:42
Tot aixo molt be sr Cot, però els patrons i la classe periodistica aneu de cul per fer titulars i entrar en el joc del carnaval. Mireu senzillament la WEB de ND d'avui. Però podrieu boicotejar-los, questionar el que proposen,...res de res.En sou còmplices.Sr Cot, una altra premsa catalana es possible !
+2
-3
Nació Digital al servei de la regió
Anònima, 23/11/2010 a les 19:37
Entre el Cot i el Quico fan la feina bruta a CIU, donant ales al Carretero i matxacant ERC sense la més mínima professionalitat. Interessos evidents.
+4
-1
felicitats, Nació!
Gerard Porta (Reus), 23/11/2010 a les 18:31
Nació Digital, sou collonuts. Esteu donant cobertura a les forces independentistes que marginen els partits tradicionals i els mitjans tradicionals. I també celebro, tot i que mai de la vida la votaria, que doneu veu a la Montse Nebrera, un gest que diu molt de la vostra professinalitat. endavant!
+8
-1
No diguis blat fins que estigui al sac i ben lligat
Un de tants, 23/11/2010 a les 14:11
Aneu en compte els de CIU amb la vostra prepotència i, com a mostra, la mala educació d'aquest darrer comentarista perquè n'hi ha molts d'independentistes que amb el cor votarien Reagrupament però pel fet de la crisi i, amb el nas tapat, s'estimen més donar-li confiança a CIU. No pas perquè els agradi i així ho diuen, sinò perquè es pensen que en Mas els treurà del atzucac econòmic on ens trobem. La pela és la pela, defensen. Per a mi, que soc un autònom i, com no, també pateixo la crisi, avantposo el meu país i el que crec més convenient per a ell, a la meva butxaca i per això votaré Reagrupament i no crec que, per aquest fet, hàgim d'ésser mereixedors d'escarn de ningú. Repeteixo, no menyspreeu a els partits "petits" perquè molts dels seus votants es rendeixin a CIU. Si aneu amb aquesta prepotència de sempre, tant de CIU, potser s'ho repensin.
+2
-12
MESSIES ETS GRAN O MESSIES DEL PIRINEU
REGENERACIÓ FEIXEISTA DE LA SECTA, 23/11/2010 a les 11:28
UI SI QUINA REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA LA DEL DR PIRULETA QUE LA TINC MÉS GRAN QUE NINGÚ : FOTO LA MEVA NENA ALA LLISTA ON EM SURT DEL PARDAL I A MÉS EXPULSO ELS DISCREPANTS... APA, 4 PENJATS CLICANT A FAVOR DE LA SECTA..EL 28 US QUEDEU A ZERO ! JA HO VAU FER A L' AVUI A LES EUROPEES ON EL VOSTRE AMIC PRC ARRASAVA EN LES VOSTRES ENQUESTES... SONATS!!
+7
-5
RECORDATORI: ENEMIC = PPSOE: AUTONOMISTAS = COLLABORATORS
Anònim, 23/11/2010 a les 11:01
AUTONOMISTAS DE CYU & ESGUERDA = COLLABORATORS DEL COLONIALISME

CYU, CYUDADANOS, PPSOE, ESGUERDA, ECOLOCHISTES...
TOTS S'HAN PAGAT LAS ELECCIONS ANTICIPADAMENT PER DECRET DE LA GENIALITAT, MENTRE REGALAVAN BONS PUBLICS AL 7.75%!:

http://www.gencat.cat/diari/5729/10278054.htm


CYU: "CONCERT ECONOMIC" = 210 DEPUTATS = REFORMA CONSTITUCIONALA HISPANIOLA = IMPOSSIBLE = DEMAGOGIA

ESGUERDA: "REFERENDUM" = ACORD DEL REI & GOBERN HISPANIOLS = IMPOSSIBLE = DEMAGOGIA

NOS PRENEN PER IDIOTAS
+10
-3
Democràcia
Queralt, 23/11/2010 a les 10:34
Cal apostar per la regeneració de la democràcia i l'unic partit que ho fa és Reagrupament.
+6
-9
Esfereïdor
Marcel, 23/11/2010 a les 07:49
El millor del debat a sis va ser veure la negociació del debat a dos davant la Mònica Terribas. L'actitud d'en Mas, prepotent, sense mirar la cara d'en Montilla, em va fer autèntica por! Vegeu comentari al bloc:
http://perabonspatricis.blogspot.com
+15
-5
Regeneració democràtica.
Anònim, 23/11/2010 a les 05:48
Cada cop veig mes clar el valor del programa de Reagrupament. Cal urgentment una regeneració democràtica. Els de Reagrupament tenen tota la raó.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Seguiment Nació Digital eleccions al Parlament
Les eleccions, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: