Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 19:04
Vostè es troba a: Inici > Esports >

'La Bèstia' torna a Espanya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Roma i el Màlaga acorden el traspàs de Baptista
'La Bèstia' torna a Espanya
Esports 27/12/2010 13:25
La premsa italiana informa aquest dilluns de l'acord al que han arribat el Màlaga i la Roma per 2 milions d'euros per al traspàs de ‘La Bèstia' Baptista, exjugador del Sevilla i Reial Madrid, que es comprometrà per tres temporades i mitja.
9La bestia Baptista
Segons el 'Corriero dello Sport', Baptista ha acceptat reduir-se el salari per arribar a terres andaluses. D'aquesta manera, el jugador brasiler, de 29 anys, passarà a cobrar 2,5 milions d'euros, en lloc dels 3,5 que percebia a la Roma.

El traspàs, que està pendent del vistiplau de l'entitat bancària que controla el club italià després que aquest es declarés en suspensió de pagaments, s'ha tancat en 2 milions d'euros i Baptista signarà fins a 2014.

L'Atlètic pensa en el 'Cebolla' Rodríguez per si falla Juanfran

L'Atlètic de Madrid manté obertes les negociacions amb l'Osasuna per al fitxatge de Juanfran, que arribaria per suplir la marxa de Simao Sabrosa, però en cas que no es tanqui l'acord, el club de la Rivera del Manzanares té al 'Cebolla' Rodríguez a la recamara, segons la premsa lusitana.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1