Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
DOCUMENTS
Buscar feina

classificats L'Ajuntament d'Arenys de Mar informa periòdicament de les ofertes laborals que arriben a aquest consistori, ja es tracti de convocatòries oficials com de les propostes de què disposa la Regidoria de Promoció Local. Les persones que estiguin interessades a buscar ofertes de treball s'han de posar en contacte amb el Servei de Promoció Local d'Arenys de Mar, situat a l'edifici Xifré, entre les 9.00 i 13.00 hores, de dilluns a divendres, i demanar per la tècnica d'intermediació laboral. El telèfon de contacte és el 93 792 26 01.

El Servei de Promoció Local també disposa de les ofertes de l'Oficina de Treball de la Generalitat actualitzades diàriament, així com d'ofertes per treballar en altres municipis de la demarcació de Barcelona. Des d'aquí podeu consultar també les ofertes de treball i l'oferta formativa del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat.

Club Virtual de la Feina

Des d'aquest enllaç podeu consultar les ofertes de feina que es gestionen des de la Borsa de Treball Municipal.

Aplicatiu Porta22

Porta 22 és una plataforma d'accés lliure i gratuït que conté les eines necessàries i un itinerari per guiar les persones de la borsa de treball municipal a avançar professionalment. Abans de poder-la utlitzar cal adreçar-se al Servei Local d'Ocupació (a l'edifici Xifré). L'horari de consulta a través de la Sala d'Ordinadors del carrer de les Doedes és els dilluns, de 9.30h a 14.00h. Més informació sobre el Porta22 aquí(2)

Oferta pública d'Ocupació

Podeu accedir a l'Oferta Pública d'ocupació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, que es publica al Tauler d'Anuncis Oficials d'aquest ajuntament. Aquí hi trobareu totes les ofertes de feina que genera el consistori, amb tota la informació relativa al lloc de treball ofertat i la documentació que cal presentar, cliqueu aquí(3).

Ministeri de Defensa

Des d'aquí(4) podeu accedir a la pàgina web del Ministeri de Defensa on trobareu tota la informació si us interessa entrar a l'exèrcit espanyol.
Informació publicada el 13 de gener de 2010
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00