Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - Àrea de Serveis a les PersonesÀrea de Serveis a les PersonesPortada - Àrea de Serveis a les Persones - Cooperació Internacional i SolidaritatCooperació Internacional i Solidaritat
 
COOPERACIÓ INTERNACIONAL I SOLIDARITAT
Solidaritat i Cooperació Internacional


El Consell Municipal de Cooperació Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats amb la cooperació i la solidaritat internacional, com també estendre aquests valors entre tots els vilatans.

A partir d'aquest objectiu orienta el seu funcionament a:

  • Establir els criteris i les prioritats que han de regir els plans d´actuació que en matèria de cooperació realitzi l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

  • Analitzar i establir les condicions, els tràmits administratius, les convocatòries públiques i les adjudicacions de fons de cooperació, per tal de garantir-ne la transparència i la qualitat.

  • Avaluar aquelles iniciatives i projectes en matèria de cooperació per al desenvolupament de les quals se sol·liciti el suport institucional.

  • Proposar i impulsar les iniciatives i campanyes d´informació i de sensibilització de la població que es considerin prioritàries en matèria de cooperació internacional, immigració i racisme.

  • Coordinar accions de caire ciutadà en col·laboració amb altres institucions, entitats i/o col·lectius a fi d´optimitzar els recursos humans, pressupostaris i materials, i assolir el màxim ressò.


Vols col·laborar amb alguna ONG d'Arenys de Mar?

A Arenys de Mar hi ha diferents entitats que treballen en matèria de cooperació internacional i solidaritat. Són aquestes:



Enllaços d'interès

Dades de la regidoria
Regidora: Isabel Roig i Casas

Edifici Calisay. Riera Pare Fita, 31.
Telèfon: 93 795 77 50 (Amaya de Arvizu)
Visites: Hores a convenir
Correu electrònic
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00