Em fa una enorme il·lusió, com a President del C.B.Roses, presentar-vos la nova pàgina WEB del club.

El fet de que el club disposés d’una pàgina d’aquestes característiques, ha estat, des de fa temps, un anhel de tota la Junta directiva, i ara tenim la satisfacció de poder presentar-vos-la.

Aquesta WEB veu la llum gràcies al treball i dedicació de l’Adrià Verdaguer, jugador de l’equip sènior Masculí del club. Des d’aquí li vull trametre el nostre més sincer agraïment per la seva excel·lent feina.

La finalitat d’aquesta Web és que hi incideixin els dos vectors principals de la nostra societat, la informació i l’opinió. (…)

Guiaderoses.net ens ofereix un article sobre la presentació d’aquesta temporada el passat 24 d’octubre.
Inclou fotografies dels equips, una descripció i un vídeo. Us deixem l’enllaç perquè pogueu consultar-lo: Presentació de la temporada 2010/2011 del Club Bàsquet Roses.

Aquesta setmana…2/4!

2 resultats negatius i 2 de positius aquesta setmana pel CBRoses.

Els dos negatius…obtinguts dissabte a la tarda. Derrota del júnior masculí a casa contra el CBOlot A per 68-84 i derrota del júnior femení a domicili (Petit Plançó d’Olot) per 72-58.

Els dos positius…els dos sèniors.

El sènior masculí, cuer fins a la jornada passada, visitava la pista del CBQuart, recent ascendit a la categoria pel mateix camí que nosaltres. Partit molt trabat, amb molts als i baixos i molts desajustos defensius.  Després d’anar tot el partit per darrere el marcador, a l’úñtim quart els rosincs aconsegueixen posar-se per davant, però permeten que els empatin el partit sobre la botzina. Pròrroga! Al temps afegit, mal inici del nostre equip que va tornar la jugada al Quart. Cistella de dos punts osbre la botzina i victòria cap a Roses! Felicitats nois!!!

El sènior femení va ser l’únic equip que jugava el diumenge, i sembla que no van patir la “ressaca” de les fires de Girona. Victòria a la pista del Cornellà per 47-60. Recordem que les nostres sèniros ja s’havien enfrontat a aquest equip a les fases per assolir la categoria CC 3a catalana on juguen, i en aquella ocasió van perdre per dos punts de diferencia.  Aquest cop però , va ser diferent. L’equip rosinc va estar durant tot el partit per davant del marcador, i, malgrat alguns minuts de desconcentració a cada quart, van acabar enduent-se la victòria d’una pista complicada.

Recordem que aquest setmana torne’m a la normalitat, i tots es equps de promoció també tenen competició! Molta sort a tots i totes!!

Canvi d’hora

Recorda que a les 3 de la matinada del diumenge dia 31 d’octubre els rellotges es retrassen una hora!

Descans dels més menuts!

Recordem a tots els pares i mares del club, que tots es jugadors de categoria de promoció descansen aquesta setmana. El proper partit el jugaran tots el dissabte 6 de novembre!

Cap de setmana negatiu

Cap de setmana negatiu pels equips del CBRoses, que tan sols han pogut guanyar en 3 dels 15 partits que han disputat.

El dissabte al matí, al pavelló, l’infantil masculí perdia el seu partit 58-69 contra el CBOnyar tot i haver estat dominant el partit durant molts minuts. A la mateixa hora, el mini femení s’imposava al CBCastelló per 57-39. Mal inici del partit de les de Roses que van fer dues últimes parts bones, i van permetre endur-se’n la victoria final. A les 11.45,  derrota del cadet masculí B per 44-97 contra un rival molt superior físicament, i derrota del mini masculí per 46-69 contra les Escolàpies de Figueres. (…)

Presentació C.B. Roses temporada 2010/11

El proper diumenge 24 d’octubre es celebrarà la presentació oficial dels equips del club.

Aquesta serà precedida pel partit que enfrontarà el primer equip del club, el Sénior Masculí, contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet.

A la mitja part hi haurà esmorzar per a tots els jugadors/es assistents!!!

Recorda portar l’equipació del club, i moltes ganes d’animar!!