Vota
Resultat:
0 vots
Q.S/Redacció | Actualitzat el 17/02/2011 a les 17:20h

Embotits Salgot de Balenyà factura 10,7 MEUR el 2010

Un dels porcs ecoloògics de la Granja El Saüc d'Aiguafreda. Foto: Adrià Costa

Sembla que la crisi passa de llarg en el món de l'embotit. Acredita aquesta percepció l'empresa d'embotits osonenca Salgot que ha tancat 2010 amb una facturació de 10,7 milions d'euros, una xifra igual a la que va registrar l'any anterior, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Salgot ha invertit prop de 2 milions d'euros a la seva granja eco-sostenible, dotada d'un centre de recerca i desenvolupament (R + D) (Foto:Un dels porcs ecoloògics de la Granja El Saüc d'Aiguafreda). L'empresa, que té dues plantes de producció a Aiguafreda i a Balenyà, té una plantilla de 75 treballadors, i produeix prop de 1,2 milions de quilos d'embotits anuals.

El mercat català segueix sent el principal destinatari de la producció de Salgot - representa el 80% del total -, encara que l'empresa pretén ampliar mercats amb l'inici de l'exportació a països europeus. L'empresa té previst incrementar la seva facturació aquest any gràcies a l'increment de les seves vendes al mercat espanyol i les exportacions al mercat europeu.

Navega per les etiquetes

salgotembotits salgot

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 38
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: