Per visualitzar aquest apartat és necesari el reproductor flash player

Get macromedia Flash Player

Portada > Cultura > Teatre >
divendres 25 de febrer del 2011 - 17:29
Cultura - Teatre


Continua el Concurs de Teatre Amateur aquest diumenge

Després d’una setmana de descans, aquest diumenge el Grup Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat participa al certamen. Serà amb l’obra “La senyoreta Júlia”.

Aquesta obra té com a tema principal l’amor i tracta sobre la lluita de poder i sexes que mantenen els protagonistes.  El director, Joan Ribas, explica que hi ha temes que es poden veure a la vida quotidiana.

El grup Enric borràs ja ha participat anteriorment al concurs de Teatre Amateur, malgrat que el seu director ho faci per primera vegada. Ribas diu que ha preparat un espectacle que acostuma a agradar el públic. Un dels objectius és obtenir algun premi en aquest certamen tot i que  serà difícil per la bona qualitat interpretativa de les altres companyies.

L’obra serà el diumenge a un quart de set de la tarda al Teatre dels Seràfics. El preu de l’entrada és de 6 euros, 5 euros pels socis i 1 euros pels alumnes que participen al concurs de Crítica Teatral Francesc Aymerich.

A -A +imprimir
0 Comentaris :: penjar comentari
No es poden insertar mes comentaris
Facebook Twitter Ràdio Arenys · Emissora Municipal d'Arenys de Mar - http://www.radioarenys.cat · radio@radioarenys.cat · 91.2 FM · 93 792 02 38 · Arenys de Mar 2008
avís legal · responsabilitat comentaris