Per visualitzar aquest apartat és necesari el reproductor flash player

Get macromedia Flash Player

Portada > Cultura > Música >
dijous 03 de març del 2011 - 17:37
Cultura - Música


Un repàs per la 'història de l’orquestra' amb Joan Vives

L’Escola de Música enceta un nou curs sobre la Història de la Música per aquest mes de març. El curs donarà el tret de sortida el dia 14 de març

El president de l’Associació de l’Escola de Música, Sixte Ruiz, ha explicat que aquest curs és ja tota una tradició a Arenys de Mar amb més de 14 anys. De fet, al llarg de les edicions s’ha parlat de diferents temes sobre músics com Bach o Mozzart o altres àmbits com el Barroc o la música antiga. Aquest any és parlarà sobre l’evolució de l’orquestra. Sixte Ruiz explica a trets generals la temàtica d’aquest curs que durarà quatre setmanes.

Aquest curs té un públic molt fidel entre 20 i 25 persones que s’apropen per conèixer els diferents aspectes sobre la història de la Música. Sixte Ruiz destaca que les classes hi haurà tant part teòrica com pràctica.

El curs està obert a tothom i les persones interessades encara són a temps a inscriure’s a la mateixa Escola de Música. Serà tots els dilluns de 8 del vespre fins les 10 de la nit aproximadament. Les sessions s’impartiran a la Sala Noble del Calisay.

El preu del curs és de 30 euros i 20 euros pels socis de l’Associació de l’Escola de Música.

 

A -A +imprimir
0 Comentaris :: penjar comentari
insertar comentari:
 
*tots els comentaris hauran de ser validats per els moderadors

Alias:
Mail(no serà mostrat en el comentari):
Comentari (límit 1000 caràcters):

Per evitar spam haurà de transcriure el text de la imatge:

  

Facebook Twitter Ràdio Arenys · Emissora Municipal d'Arenys de Mar - http://www.radioarenys.cat · radio@radioarenys.cat · 91.2 FM · 93 792 02 38 · Arenys de Mar 2008
avís legal · responsabilitat comentaris