Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 18/03/2011 a les 07:29h

La «miserització» de les classes populars, a debat

El Fòrum de Debats organitza aquest divendres una xerrada-col•loqui amb Leopoldo García Quinteiro, prestigiós advocat laboralista.

El Fòrum de Debats organitza per a aquest divendres, 18 de març, a les 8 del vespre,  una conferència amb el títol de “Crisi, reestructuració capitalista del mercat i miserització de les classes populars",  que anirà a càrrec de Leopoldo García Quinteiro, advocat laboralista. La conferència, seguida de col•loqui, tindrà lloc a l'Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu, Rbla. Hospital, 11, de Vic.

La conferència tractarà, des de l'experiència de primera línia en el món laboral, sobre un tema que estem patint directament i que ja està transformant les nostres vides, l'actual crisi capitalista i la seva evolució regressiva per als drets dels treballadors i l'accentuada miserització social que afecta de ple les classes populars, amb la pèrdua de drets fonamentals aconseguits durant dècades de lluites, però que, per la seva magnitud és transversal i també incidirà en més sectors socials.

Leopoldo García Quinteiro és un reconegut advocat laboralista, llicenciat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel•la, que va començar a exercir la seva carrera a Galícia però, des de fa anys, s'ha instal•lat a Barcelona des d'on s'ha implicat plenament en la defensa de les classes populars, com a advocat laboralista, i també en la lluita social. Ha intervingut en la defensa dels treballadors en alguns dels casos més destacats del sector naval, electrònic, de l'acer, dels làctics, del transport ... El desembre passat va intervenir en el cas de 4 treballadors acomiadats davant la Gran Sala del Tribunal Europeu dels Drets Humans d'Estrasburg   en defensa de la llibertat sindical i d'expressió en l'Estat espanyol. Aquest cas encara està pendent de sentència.

Navega per les etiquetes

Fòrum de Debatscrisi

Referències a Internet

García Quinteiro

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què farà Solidaritat a les municipals, sense Laporta?
      Vots emesos: 153
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: