Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:27
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

DURAN I LA ROBA INTERIOR

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Joan Ferran petita
DURAN I LA ROBA INTERIOR
Joan Ferran
31/03/2011
Duran i Lleida ja no sap què fer ni què dir per fabricar titulars i sortir a la foto. El líder dels demòcrata cristians, i portaveu de CiU al Congrés, ha justificat i defensat la reintroducció dels uniformes a les escoles catalanes per evitar que “els joves mostrin la seva roba interior”. Després d'aquestes afirmacions en López Tena ho tindrà difícil per insinuar que Duran té interessos a la cadena Intimissimi. Però el cert es que Duran se les pensa totes per tal de que la seva homilia/carta setmanal als militants d'Unió vagi més enllà dels fidels. Duran persegueix alliçonar, moralitzar, marcar camí -potser no "Camino"- i omplir tots els espais mediàtics que sigui possible. Això si, el que encara no ens ha dit Josep Antoni és quin color han de tenir els uniformes ni quina textura, si n'hi ha d'haver d'hivern i d'estiu i si sota les teles es permès, o no, una roba interior estil tanga o cal recórrer als coneguts "boxers". No se què pot haver impulsat al senyor Duran a pontificar sobre la indumentària dels nostres nois i noies. No crec que les seves paraules escrites vinguin inspirades per un sentiment igualitari consistent en que no es percebi el poder adquisitiu de les famílies. No crec que participi en una creuada contra el consumisme i la passió per les marques. No. Darrera les tesis del democristià hi trobem l’essència d'un vell intervencionisme moralitzant i un xic antiquat però rentable políticament parlant. Duran -que se les dona de modern- hauria de saber, acceptar i comprendre que els joves acostumen a ser transgressors per naturalesa, afortunadament gairebé per inèrcia vital. Només ens faltava això! Aquest govern, a més de retallar prestacions socials a dojo, ara pretén dictar-nos com ha de vestir el jovent no fos cas que es vegi el melic del personal.
Antonio
01/04/2011
Batas, si, uniformes no. El tema de la ropa interior suena a voyeur
Gerard
01/04/2011
Senyor Ferran per què no li pregunta al senyor Duran si ell du bata per no lluï la seva roba interior? Tant en el Congrés com en els seus altres "congressos"
umm
01/04/2011
¿ No sera que recomienda el uniforme para tapar las túnicas? no olvide Sº Ferran que Duran y el PP son como dos gotas de agua,y no muy transparente,mas bien un poco putrefacta
Paco
01/04/2011
Uyyyyy, quina dèria de progressisme. Hi han coses que com les modes tornen. No calen "paranoies" de que si un és moralista o no. La majoria de la "gent de carrer", està d'acord amb que tornin les bates al coles. Si més no no es tacaran la roba.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1