Divendres, 15 de abril de 2011 | 15:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Prou retallades!"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Entitats socials presenten un manifest i anuncien les mobilitzacions del 14-M
"Prou retallades!"
15/04/2011 13:38
Entitats socials presenten el manifest “Prou retallades!”
Una trentena d’entitats del teixit social i cultural de Catalunya han presentat aquest divendres en una roda de premsa el manifest "Prou retallades!", un document que rebutja el desmantellament dels serveis públics, demana una sortida social a la crisi i fa una crida a la ciutadania a participar en la manifestació del 14 de maig.
“Un cop més, estem convençuts i convençudes que una sortida social de la crisi és possible”, assenyala el comunicat, que critica que “totes les mesures impulsades per la Unió Europea van exclusivament adreçades a garantir la remuneració dels interessos dels mercats financers i bancaris, i a desballestar el model social europeu”.

També es denúncia al manifest que “a Catalunya, el nou Govern anuncia cada dia noves retallades”, per la qual cosa, “les entitats socials signants, representants de la societat civil organitzada catalana, creiem que ha arribat el moment d’exterioritzar el nostre rebuig i la nostra denúncia més enèrgics a aquests tipus d’actuacions”, assenyala el document.

A la roda de premsa hi ha intervingut el secretari de la CONFAVC, Julio Molina, Àngels Martínez, de DEMPEUS per la salut pública; Pere Farriol, de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES), i Víctor Albert, del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). També hi ha assistit els secretaris generals de la UGT i CCOO de Catalunya, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego respectivament.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1