Dimecres, 4 de maig de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

La filla de Daniel Osàcar és nomenada responsable de la publicitat institucional de la Generalitat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El seu pare està imputat en el cas Palau
La filla de Daniel Osàcar és nomenada responsable de la publicitat institucional de la Generalitat
03/05/2011 09:48
9osacar, amb pujol, turull i homs
La filla de Daniel Osácar, imputat en una de les branques del cas Palau, el major desfalc conegut a  la Catalunya democràtica, gestionarà la publicitat institucional de la Generalitat, i decidirà com es reparteixen uns 200 milions d'euros.
Mònica Osàcar va ser nomenada el passat 27 d'abril, segons El Confidencial, responsable de publicitat institucional. S'encarregarà, entre altres aspectes, d'assessorar i informar a les conselleries sobre els mitjans on col·locar la seva publicitat, elaborar estudis de l'impacte de les campanyes i col·laborar en "l'establiment de criteris d'implantació social i de difusió dels mitjans informatius més idonis en cada cas". Així doncs, tindrà un paper clau en tot el procés.

La filla de l'ex tresorer convergent, la tasca de la qual dependrà directament de Presidència, cobrarà uns 4.000 euros bruts al mes. Les mateixes fonts han recordat que Osácar s'incorpora a un departament "que coneix perfectament", ja que va treballar un any i nou mesos com a adjunta al Gabinet de Publicitat Institucional durant l'últim govern de Jordi Pujol, de 2001 a 2003. Llavors, com ara, ho va fer com a càrrec de confiança.

Amb posterioritat, ha treballat en agències de publicitat com emocionals base Media Planning o BCN Craic. Consulti el seu currículum.

Osàcar, imputat

El pare de l'ara responsable de la publicitat institucional està imputat en la causa que investiga el presumpte finançament irregular de CDC vinculada al Palau de la Música i Ferrovial. Va ser a declarar el passat 15 d'abril abrigallat per alguns dels més importants dirigents del partit, entre ells Oriol Pujol o Jordi Turull.

Osàcar va deixar les seves funcions en el partit poc després que CiU guanyés les eleccions autonòmiques i dies abans de ser imputat. La seva sortida es va vendre des de CDC com una voluntat personal de dedicar-se a la seva família.

Nomenaments i ascensos sota sospita


El de la filla d'Osàcar no és el primer nomenament ni ascens polèmic del Govern Mas. Abans, ja s'havien conegut almenys tres ascensos 'fulgurants' en menys de cent dies: el de la periodista Mar Jiménez a Cultura, el de Salvador Grifells al departament d'atenció ciutadana i el de Laura Muñoz a la conselleria d'Empresa i Ocupació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1