Dimecres, 4 de maig de 2011 | 14:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Suport massiu a la xarxa a la iniciativa #sinpreguntasnocobertura

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Campanya per evitar les rodes de premsa sense preguntes
Suport massiu a la xarxa a la iniciativa #sinpreguntasnocobertura
Comunicació 03/05/2011 22:23
CatalunyaPress.- Coincidint amb el dia internacional de la llibertat d'expressió, celebrat aquest dimarts, milers d'usuaris de Twitter s'han unit a una iniciativa que pretén la insubordinació dels periodistes a les rodes de premsa en les quals no s'admeten preguntes.
Rueda de Premsa sense periodistes
La Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya (FAPE) ha estat la impulsora de la mesura, que s'ha expandit per la xarxa amb el suport dels twittaires sota el hashtag #sinpreguntasnocobertura, creat per Antón Losada, segons el diari Público.

La FAPE, que ha demanat als periodistes que no acudeixin a les rodes de premsa en les quals no es permetin les preguntes, considera que és necessària la unitat dels periodistes i dels mitjans en els quals treballen perquè aquesta petició es faci realitat. "Si cedim, s'acabarà danyant la llibertat d'informació. És un atemptat a la ciutadania", ha denunciat la presidenta de la FAPE, Elsa González.
Kharlos
04/05/2011
Me parece indignante que un periodista asista a una rueda de prensa en la que no se admiten preguntas. Una nota de prensa basta para difundir la información, si no es que el "político" de turno busca salir en la foto. Porque eso es lo único que busca.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1