3 de maig de 2011

El PSC completa la proposta a Jesús amb la Taula de la Franja i un espai de serveis i promoció a la Immaculada

Sabaté assenyala que el projecte socialista no va tan desencaminat quan els que ara governen recullen també la importància del sector serveis en el seu programa


El candidat a la presidència de l'EMD de Jesús, Antoni Sabaté, ha presentat aquest matí els deu punts del programa electoral amb vista a les eleccions del 22 de maig. Sabaté ja havia avançat part de les principals propostes durant les darreres setmanes com són fer de l'hospital de la Santa Creu un referent en l'atenció de la gent gran i alhora motor de desenvolupament econòmic; recuperar els valors patrimonials del poble; la potenciació industrial al camí de la Casilla, i el suport a les fires com a motor d'estratègia de promoció econòmica, entre altres. Per aquest motiu, avui s'ha felicitat que altres formacions polítiques hagin apostat també en el seu programa electoral per algunes de les iniciatives de la candidatura socialista. “Constatem que no anem desencaminats si els que fins avui han tingut les responsabilitats de governar el poble de Jesús convenen amb nosaltres que té una gran importància en el nostre poble el sector serveis i que cal donar suport a les famílies que tenen residents a l'hospital, i també que veuen que cal donar importància al teixit associatiu. Tot i els matisos, celebrem que convinguin amb nosaltres en les prioritats per Jesús”, ha apuntat Sabaté.

Més enllà, avui s'ha destacat com un altre dels punts importants del programa socialista la creació de la Taula de la Franja amb el Matarrarnya, amb la part oriental de la Terra Alta i el Baix Ebre nord “perquè Jesús sigui la ròtula en el desenvolupament de l'economia de la zona”. També s'ha incidit en habilitar les dues plantes superiors de l'edifici de la Immaculada perquè puguin ser unes dependències “per a la promoció econòmica, per a les entitats del poble, per a la biblioteca i una sala polifuncional”. S'ha tornat a emfasitzar en la necessitat que totes les entitats tinguin la seva seu i s'ha anunciat també la proposta de construir un alberg de joventut.

A més, Sabaté ha destacat que és fonamental que des de l'EMD es puguin tramitar el DNI i els tributs que gestiona BASE, així com utilitzar una assistència d'advocat d'ofici gratuïta “per evitar desplaçaments dels jesusencs i jesusenques i fer realitat una administració encara més propera”. Un altre dels deu punts que també s'han presentat avui és aconseguir que els camins estiguin en bon estat i “preservar el nostre reg”.


ELS 10 PUNTS DEL PROGRAMA ELECTORAL A JESÚS

1. Per l'Administració

VOLEM que, des de l’EMD, es puguin tramitar el DNI i els tributs que gestiona Base. Així com utilitzar una assitència d’advocat d’ofici per a la justicia gratuïta.
PODEM evitar desplaçaments dels Jesusencs i fer realitat una Administració encara més propera.
Farem que les tramitacions que s'han de fer a les administracions, siguin encara més properes i senzilles.

2. Pel Nus estratègic

VOLEM que Jesús sigui la ròtula en el desenvolupament de l'economia de la zona.
PODEM fer que Jesús sigui un nus estratègic per al creixement econòmic de les Terres de l'Ebre.
Crearem la Taula de la Franja amb el Matarranya, la part oriental de la Terra Alta i el Baix Ebre nord.

3. Per l'Hospital

VOLEM crear l'Observatori de la Dependència i l'envelliment a les Terres de l'Ebre i que es pugui acreditar la formació en infermeria geriàtrica.
PODEM fer que l'Hospital sigui un instrument al servei de l'assistència a les persones i del desenvolupament econòmic de Jesús.
Promourem que l'Hospital de la Santa Creu sigui referència en l'atenció a la gent gran i alhora motor de desenvolupament econòmic.

4. Pel Comerç i la Indústria

VOLEM que Jesús tingui més comerç i indústria.
PODEM fer que Jesús creï llocs de treball per a la nostra gent.
Potenciarem 40Ha de sòl industrial del camí de la Casilla perquè siguin un espai bàsic de desenvolupament econòmic.

5. Per la Promoció i la Dinamització Econòmica

VOLEM afegir la celebració biennal d'una fira per a la gent gran.
PODEM assolir un marc de difusió per al desenvolupament econòmic de Jesús.
Les fires seran motor d’estratègia de promoció econòmica.

6. Per l'Agricultura

VOLEM que els camins tinguin un manteniment constant i que el reg del Canalet mantingui la seva concessió històrica.
PODEM aconseguir una xarxa de mobilitat pels camins del terme en bones condicions.
Aconseguirem que els camins estiguin en bon estat i preservarem el nostre reg.

7. Per la Cultura

VOLEM recuperar els Molins d'en Comte, la Torre d'en Corder i crear el CEJ (Centre d'Estudis Jesusenc)
PODEM fer que Jesús doni un impuls als seus valors històrics i patrimonials.
Recuperarem el valor del nostre patrimoni i crearem el Centre d’Estudis per Jesús.

8. Per la Joventut

VOLEM que les noves tecnologies siguin un espai de trobada per a la joventut.
PODEM fer de Jesús un referent per als joves.
Farem una Lan Party anual i proposarem la construcció d'un alberg de joventut.

9. Per les Entitats

VOLEM que totes les entitats tinguin la seva seu.
PODEM fer que les entitats i associacions de Jesús tinguin el seu local.
Promourem que les entitats continuïn sent espai de convivència i de valors cívics.

10. Per l'Edifici de la Immaculada

VOLEM comptar amb unes dependències per a la promoció econòmica, per a les entitats del poble, per a la biblioteca i una sala polifunicional.
PODEM completar els equipaments necessaris per a Jesús.
Habilitarem les dues plantes superiors de l'edifici de la Immaculada.

2 de maig de 2011

El PSC proposa a Bítem un casal d'entitats, ajudar els emprenedors i recuperar el patrimoni com actiu cultural



Sabaté lamenta el fracàs de la darrera edició d'Expoebre, que denota la manca de treball, imaginació i esforç de l'equip de Bel per dinamitzar l'economia tortosina


La candidata a la presidència de l'EMD de Bítem, Teresa Castellà, acompanyada del candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, i d'altres membres de la candidatura socialista, han presentat aquest matí els deu punts del programa electoral amb vista a les eleccions del 22 de maig vinent. Ampliar i remodelar la Unió Recreativa per fer-ne un casal d'entitats com cal i necessita el poble; ajudar als emprenedors, i recuperar el patrimoni com actiu cultural i turístic són les principals prioritats.

“El primer que ens hem plantejat és la necessitat de garantir la participació de les entitats i la gent de Bítem i, per tant, proposem remodelar el casal d'entitats perquè tot i que la Unió Recretiva és molt gran no està ben aprofitada”, ha explicat Castellà que ha avançat que garantiran un espai com cal per les entitats, la possibilitat de fer una biblioteca i disposar d'una aula d'informàtica. D'altra banda, amb la finalitat que el comerç i la indústria de Bítem sigui motor econòmic al poble s'informarà de les possibilitats d'accedir als ajuts per part dels emprenedors. “Ara que som EMD podem accedir a subvencions a les quals no es podia acudir abans perquè només anaven adreçades a pobles petits”, ha exemplificat. Pel que fa als actius turístics i culturals que cal potenciar, Catellà s'ha marcat el compromís de treballar amb les administracions superirors perquè la Masada i el Mas del Bisbe siguin patrimoni del poble, a banda de recuperar la Torre de la Merla, de titularitat privada.

Que el jovent tingui veu pròpia, millorar la qualitat de vida de la gent gran, la redacció d'un pla integral per recuperar el ferm dels carrers, la col·laboració amb l'Ajuntament de Tivenys per negociar amb la Diputació de Tarragona la millora de la carretera, redimensionar la Fira de la Clementina i revisar l'enllumenat amb criteris de sostenibilitat, són els altres punts del programa electoral socialista a Bítem.

Finalment, la candidata socialista ha denunciat que el primer ple extraordinari de l'EMD, l'únic que hi ha hagut, va marcar un calendari de sessions ordinàries i demà ja se n'havia de celebrar la primera, però no s'ha convocat. “Creiem que a CiU els falta molt per tirar una EMD endavant”.

De la seva banda, el candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, a banda de tornar a reivindicar la posició clara dels socialistes per millorar la qualitat de vida del poble i dotar-lo de les inversions i les transferències de l'Ajuntament acordades, i que no s'han complert, també ha volgut fer una valoració de la darrera edició de la fira Expoebre que ahir va tancar portes.

Gratuïtat del estands i de l'entrada al recinte firal

“Molt lluny de la nostra intenció és ser crítics d'una fira que ja porta 67 anys i que ha sobreviscut a moltes situacions, però si realment continua amb aquesta dinàmica, pot desaparèixer com ja va insinuar el propi regidor de Fires durant la seva inauguració”, ha assenyalat Sabaté, que ha tornat a denunciar la preocupant manca de treball i capacitat d'incidir de l'equip de Bel per dinamitzar l'economia tortosina i donar l'empenta a la creació de llocs de treball que Tortosa necessita. “En l'actual context de crisi actual, calia posar a l'abast de l'empresariat de les Terres de l'Ebre les instal·lacions del pavelló firal de manera gratuïta i haver generat la dinàmica per incentivar la presència de les empreses a partir de la gratuïtat del estands i de l'entrada dels visitants”, ha espetat, tot lamentant el fracàs absolut de l'edició d'enguany. “És un enfocament de mira estreta, sense ganes de treballar, ja que l'únic que han aconseguit és omplir la fira d'estands institucionals quan estem parlant de la fira que ha de ser la capdavantera de les Terres de l'Ebre i per a això calia esforç, imaginació i feina per part de l'equip de Bel”.

ELS 10 PUNTS DEL PROGRAMA ELECTORAL DE BÍTEM


1. Per les nostres entitats


VOLEM que les entitats siguin referent i motor del nostre poble.
PODEM fer, des de l'EMD, que les nostres entitats siguin l'eix vertebrador de les activitats del poble.
Ampliarem i remodelarem la Recreativa per fer un casal d'entitats.

2. Pel nostre comerç i la nostra indústria

VOLEM que el nostre comerç i la nostra indústria siguin motors econòmics i amb aquesta finalitat, ajudarem els emprenedors a sol·licitar ajuts.
PODEM fer que el nostre poble creixi econòmicament amb el nostre suport al comerç i a la indústria.
Des de l'EMD informarem de les possibilitats d'accedir als ajuts que tenen els emprenedors.

3. Pel Patrimoni

VOLEM recuperar el patrimoni pel poble.
PODEM fer que La Masada i el Mas del Bisbe tornin a tenir vida.
Treballarem amb les administracions superiors, Generalitat i Estat, per fer de la Masada i el Mas del Bisbe patrimoni de Bítem.

4. Per la Joventut

VOLEM escoltar la joventut quan manifesti les seves necessitats.
PODEM fer que la nostra joventut senti l’orgull de ser de Bítem.
Donarem al nostre jovent veu pròpia al nostre poble.

5. Per la Cultura

VOLEM que Bítem tingui la cultura que necessita.
PODEM fer que la gent de Bítem sigui capdavantera en la societat del coneixement.
Farem una biblioteca i una aula d'informàtica.

6. Per la Gent Gran

VOLEM que a Bítem la gent gran tingui una millor qualitat de vida.
PODEM fer de Bítem la millor casa per a la nostra gent gran.
Treballarem perquè la nostra gent gran pugui accedir als ajuts i als centres de dia.

7. Pel Poble

VOLEM que els carrers de Bitem deixin de tenir un aspecte degradat.
PODEM fer que els nostres carrers tinguin un millor ferm.
Farem un pla integral de recuperació del ferm dels carrers.

8. Per les Comunicacions

VOLEM una carretera més ampla.
PODEM aconseguir reduir els accidents.
Amb l'Ajuntament de Tivenys, negociarem davant la Diputació de Tarragona la millora de la carretera.

9. Per la Fira de la Clementina

VOLEM que la nostra fira sigui un referent en les fires de cítrics.
PODEM fer la millor de les fires temàtiques.
Farem de la Fira de la Clementina motor de promoció econòmica i turística de Bítem.

10. Per la sostenibilitat

VOLEM tenir un poble més ben enllumenat.
PODEM aprofitar l'energia i rebaixar costos.
Revisarem l'enllumenat amb criteris de sostenibilitat.

29 d’abril de 2011

El PSC prioritza a Vinallop la seguretat, recuperar el dispensari i tenir el Centre de Tecnificació Ciclista




Sabaté felicita Grau per la seva aposta per la innovació i recerca i critica que CiU no entri en aquest debat i es decanti per fer propostes electoralistes que cauen en l'oblit, com la cobertura del velòdrom



El candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, i el candidat de Vinallop, Santi Forné, acompanyats d'altres membres de la candidatura, han presentat aquest matí els deu punts del programa electoral a Vinallop amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig vinent. La seguretat ciutadana és un dels principals aspectes a destacar d'aquest programa, tema central en l'estat del benestar, tal com ha detallat Joan Sabaté. “És necessari millorar la coordinació policial per garantir una millor vigilància del poble i de les zones rurals a Vinallop, que des de l'alcaldia es faci, ja que fins ara no s'ha fet, i que la policia local desenvolupi el paper complementari a la dels mossos”, ha explicat Sabaté, tot mostrant l'aposta dels socialistes per desenvolupar de forma efectiva la policia de barri, “una promesa que Bel mai no ha complert, creant només nou places de policia per les vint que va prometre, que fa que avui la policia de barri sigui inexistent”. Per això, el compromís és que la Policia Local desenvolupi la seva funció específica com a policia de proximitat per donar seguretat a les famílies, les persones i les empreses.

Una altra de les propostes inexcusables per als socialistes és que Vinalllop tingui un Centre de Tecnificació Ciclista, adscrit al Centre de Tecnificació de les Terres de l'ebre. En relació a la posada en marxa del complex ciclista, Forné, ha advertit que s'han fet unes pistes, però no un centre de tecnificació. ”Es tracta d'unes instal·lacions manifestament insuficients respecte al que vam acordar amb la Generalitat fa quatre anys. Intentarem reconduir la situació per tenir el centre de tecnificació, que vagi més enllà, que faci de Vinallop un municipi, amb uns equipament per a Vinallop però per a tot el municipi i més enllà per a totes les comarques”, ha emfasitzat, tot remarcant que “treballarem perquè els pobles que no són centre urbà també siguin municipi i desenvolupin el municipi”

Altres propostes incloses en aquest decàleg són la finalització de l'enllumenat de la carretera fins la rotonda; el desenvolupament del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal modificant-lo atenent a les necessitats veïnals; recuperar l'embarcador; fer de l'antiga via del tren Via Verda; millorar les comunicacions; recuperar el dispensari; evitar que la carretera creui el poble, i aproximar els serveis de l'Ajuntament a Vinallop. Forné ha lamentat que les propostes siguin les mateixes que fa quatre anys, ja que “lamentablement no s'ha avançat”.

Innovació i recerca

D'altra banda, el candidat a l'alcaldia, Joan Sabaté ha volgut felicitar avui públicament al rector de la universitat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, pel seu discurs ahir en la inauguració de la Fira Expoebre. “En inaugurar un esdeveniment econòmic tan important com és la fira va fer referència al gran repte del moment que és vincular les empreses a la recerca i la innovació. I aquí la univeritat hi té un paper important, una aliança estratègica”, ha destacat Sabaté, que ha recordat que aquesta és una de les propostes centrals del programa del PSC, impulsar la recerca i la innovació vinculant-ho a les empreses i molt especialment al polígon Catalunya Sud. “És un aspecte que altres formacions polítiques no aborden i ni tan sols entren a debat”, ha lamentat Sabaté, tot criticant que “estan fent propostes de cara a la galeria, per a provocar un debat fugaç ara i que s'obliden després, com s'ha pogut comprovar amb la gran promesa de cobrir el velòdrom, mentre obliden parlar dels grans temes de futur importants per a la nostra ciutat i les persones que hi viuen”.




ELS 10 PUNTS DEL PROGRAMA ELECTORAL DE VINALLOP


1.Per la Sostenibilitat
VOLEM que la il·luminació de la C-12 millori encara més.
PODEM negociar amb la Generalitat la millora de l'enllumenat.
Acabarem l'enllumenat de la carretera fins la rotonda.

2. Per l’Urbanisme
VOLEM que la gent se senti a gust amb el poble.
PODEM fer que Vinallop creixi.
Desenvoluparem el Pla d'Ordenació d'Urbanisme Municipal i el modificarem atenent les necessitats veïnals.

3. Per la Seguretat
VOLEM millorar la coordinació policial per garantir una millor vigilància del poble i de les zones rurals.
PODEM fer que Vinallop sigui un poble més segur.
Farem que la vigilància policial sigui un fet.

4. Pel Riu
VOLEM que Vinallop tingui vida al costat del riu.
PODEM fer que l'Ebre no sigui un element de decoració.
Recuperarem l'embarcador per a Vinallop.

5. Pel Medi Ambient
VOLEM que Vinallop i Tortosa estiguin unides per un pulmó verd.
PODEM fer que les antigues barreres siguin nexes d'unió, cuidant el nostre entorn i el medi ambient.
Gaudirem de l'antiga via del tren com a Via Verda.

6. Per les Comunicacions
VOLEM que la carretera de la zona baixa i el barranc de Roé estiguin arranjats.
PODEM fer que els carrers de Vinallop siguin un exemple.
Treballarem perquè els nostres carrers siguin segurs i transitables.

7. Per la Salut
VOLEM recuperar el dispensari mèdic.
PODEM fer que la salut estigui a l'abast de tots.
La nostra gent es visitarà al poble.

8. Per ser Cruïlla de Comunicacions
VOLEM que amb el desdoblament de la C-12 hi hagi una circumval·lació que tregui els cotxes de dins del poble.
PODEM fer que Vinallop sigui un poble sense cruïlles dins del poble.
Evitarem que la carretera creui el poble.

9. Per l’Atenció Ciutadana

VOLEM que Vinallop tingui servei d'atenció ciutadana diària.
PODEM donar al nostre poble el mateix servei que a Tortosa.
Possibilitarem que els serveis de l'Ajuntament arribin al nostre poble.

10. Pel Centre de Tecnificació Ciclista

VOLEM ser un referent a nivell nacional.
PODEM impulsar l'esport base per poder posar en valor el nostre potencial.
Farem que el Centre de Tecnificació Ciclista estigui adscrit al Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre.

Festa de presentació de l'Agrupació local del PSC de Campredó

El PSC de Campredó us convida a la Festa de presentació de l’agrupació local i presentació candidats. Tindrà lloc avui divendres, dia 29 d’Abril a les 22.00h al Casal Francesc LLop, amb l’actuació de David Espinós

Els socialistes, a la fira Expoebre































28 d’abril de 2011

La construcció d'un casal d'entitats, la llar d'infants i tenir un dispensari mèdic, prioritats a Campredó




El PSC es compromet a respectar els acords de finançament amb l'EMD després que CiU n'hagi retallat les transferències








El candidat a la presidència de l'EMD de Campredó, Manel Álvarez, ha presentat aquest matí, acompanyat del candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, i d'altres membres de la candidatura, els deu punts del programa socialista per a Campredó. Entre les prioritats hi ha la construcció d'un casal d'entitats, “una zona comuna, perquè totes les entitats puguin reunir-se i desenvolupar les seves activitats sense haver d'anar a cases particulars”, tal com ha detallat Álvarez, la construcció d'una llar d'infants, així com negociar amb la Generalitat el projecte de construcció d'un dispensari mèdic.

Álvarez també ha fet referència a la importància de la cultura al poble per la qual cosa es proposa construir un centre de lectura. Quant als equipaments, ha anunciat que es cobrirà la zona poliesportiva i es crearà un espai polivalent. També és voluntat dels socialistes campredonencs traçar un pulmó verd entre el poble i la indústria per millorar l'impacte visual i regenerar els argilers per dotar-los de zones recreatives. Quant a serveis, Álvarez ha dit que proposaran un referèndum per a la construcció del cementiri, habilitaran un servei d'atenció i informació a la dona i elaboraran un programa d'ajut per a la gent gran.

De la seva banda, el candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, ha mostrat la convicció del PSC de respectar els acords de finançament entre l'Ajuntament i l'EMD i avançar en les inversions per garantir una millor qualitat de vida a les persones “en un marc d'impuls al creixement econòmic i a la promoció, ja que la preocupació de tothom és la falta de llocs de treball.“ “Des de la nostra posició clarament descentralitzadora, respectarem els compromisos de finançament de l'Ajuntament de Tortosa”, ha exposat, tot lamentant que just acabades de crear les entitats municipals descentralitzades de Bítem i Campredó, la transferència de l'ajuntament s'ha reduït a la meitat o poc més de la meitat del que s'havia acordat. “L'acord de finançament evidencia una nul·la convicció descentralitzadora per part de CiU, que promet molt, però en el cas de Campredó la transferència econòmica que es fa des de l'ajuntament a penes passa de 100.000 euros, quan se n'havien de transferir 150.000, i no hi ha cap compromís d'inversió”.

Álvarez ha anunciat que demà divendres, dia 29 d'abril, a partir de les 22.00 hores, es farà una festa al casal cultural Francesc Llop per presentar la nova agrupació local del PSC a Campredó i els candidats, amb l'actuació del músic i compositor David Espinós.




ELS 10 PUNTS DEL PROGRAMA ELECTORAL A CAMPREDÓ


1. Per les Nostres Entitats


VOLEM que les entitats siguin referent i motor del nostre poble.
PODEM fer des de l'EMD que les nostres entitats siguin l'eix vertebrador de les activitats del poble.
Farem el casal d'entitats.

2. Per la Cultura

VOLEM que la nostra gent tingui un millor accés a la cultura.
PODEM fer que la nostra gent gaudeixi de la cultura.
Construirem un centre de lectura per a Campredó.

3. Per l’Educació

VOLEM que els nostres xiquets i xiquetes no s’hagin de desplaçar.
PODEM fer que els nostres fills creixin al poble.
Impulsarem una ludoteca i llar d'infants.

4. Pels Equipaments

VOLEM una zona esportiva i lúdica per tot l'any.
PODEM fer un espai on tota la gent de Campredó gaudeixi sempre del lleure i de l'esport.
Cobrirem la zona poliesportiva i crearem un espai polivalent.

5. Per les Zones Verdes

VOLEM instaurar una franja verda entre el polígon i el poble.
PODEM fer una zona que sigui més agradable per tots els campredonencs i campredonenques.
Traçarem un pulmó verd entre el poble i la indústria per millorar l’impacte visual.

6. Pels Espais Naturals

VOLEM recuperar espais naturals per al nostre poble.
PODEM fer dels argilers un espai de trobada de la nostra gent.
Regenerarem els argilers i els dotarem de zones recreatives.

7. Pels Serveis

VOLEM que les nostres famílies decideixin.
PODEM obtenir, mitjançant referèndum, la voluntat dels campredonencs i campredonenques.
Proposarem un referèndum per la construcció del cementiri de Campredó.

8. Per les Dones

VOLEM que les dones siguin protagonistes.
PODEM fer que les inquietuds de les dones siguin ateses i respectades.
Dotarem d'un servei d'atenció i d’informació a la dona.

9. Per la Gent Gran

VOLEM que la gent gran del nostre poble estigui ben atesa.
PODEM fer que la nostra gent gran gaudeixi d'una millor qualitat de vida.
Crearem el programa d'ajut a la gent gran.

10. Per la Salut

VOLEM millorar i prioritzar l’atenció sanitària pública.
PODEM proposar unes noves instal·lacions adaptades a les necessitats reals dels veïns.
Negociarem amb la Generalitat el projecte del CAP (dispensari).

27 d’abril de 2011

Anna Martí Boltaina guanya la Mona de Pasqua del PSC



Anna Martí Boltaina ha estat la guanyadora de la mona de Pasqua que el PSC de Tortosa va sortejar dissabte, dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi. Més de 600 persones van participar en el sorteig d'aquesta mona. La mona és una obra del mestre artesà pastisser Àngel Pallarés que fa 60 x 40 de base i uns 20 cem i per a la seva elaboració s'han necessitat vuit quilos en cobertura belga de xocalata blanc i negre. Es tracta duna composició en forma de llibre que incorpora un dibuix realitzat a partir de la foto del candidat socialista a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté. La reproducció del dibuix està feta amb pa de sucre. La mona es va lliurar diumenge 24 a la pastisseria Pallarès.