Dilluns, 6 de juny de 2011 | 12:21
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Lavezzi entra en escena

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tot el camp és un clam
Lavezzi entra en escena
06/06/2011 11:39
9lavezzi
Amb els fitxatges de Rossi i Alexis Sánchez amortitzats per a la premsa a l'espera de més moviments, entra en escena el nom de Lavezzi per reforçar la davantera si els dos primers fallessin. A més, la continuïtat de Thiago també dóna molt que parlar.
Thiago. Malgrat que són diferents els mitjans que recullen les paraules de Mazinho en les que assegura que el seu fill es quedarà a Barcelona, el diari Gol publica aquest dilluns una informació en la que assegura que la relació entre el jove i Guardiola no és la millor, que creu que no serà un crack si no baixa a la terra.

Lavezzi. Segons el portal italià sportsmediaset, un agent FIFA col·laborador del Barça hauria estat a Napoles temptejant al club i al futbolista per si fallen Rossi i Alexis. En la mateixa situació es trobaria el brasiler d'Internacional Damiao.

Rossi . Una de calç i una d'arena. D'una banda, Sport afirma que el Vila-real ja busca substitut per a l'italià, i ho estaria fent al mateix país, ja que s'han fixat en Gilardino. D'altra banda, As constata que no hi hauria diners per fitxar a Rossi, Alexis i Cesc, ja que només es disposen de 45 milions.

Alexis Sánchez. La seva incorporació podria ser una de les més avançades, ja que segons El Mundo Deportivo no posarà problemes a la seva sortida. Sport assegura que ja hi ha contactes però la negociació serà dura, ja que els italians demanen entre 35 i 40 milions.

Cesc. Una anècdota que explica Sport explicaria molt bé la situació de Cesc a l'Arsenal. En un sopar amb els seus companys, el d'Arenys va tenir un detall amb ells i Arshavin li va preguntar: "Aquest és un regal de comiat?". Pel que sembla, Cesc no va respondre.

Possibles sortides.
Entre les possibles sortides, a Bojan li segueixen sortint núvies. Segons Daily Mail, al de Linyola el segueixen a Anglaterra, i el Liverpool podria arribar a oferir 20 milions. També l'Arsenal li segueix. Per la seva banda, el futur de Maxwell podria estar a Milà, segons EMD.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1